Бойко: БСП сама и митинг не може да си направи

СНИМКИ: Ако не е батко Доган, БСП не може да си направи митинг, каза Борисов

БСП се докара до там, че сама и митинг не може да направи. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на митинга в Пловдив, предаде репортер Plovdivutre.bg

Искам да се извиня на гражданите на град Пловдив, които не мислят като нас, за притеснението, но ще бъдем кратки. Днешният митинг сме го направили в Пловдив, защото в София има футболно дерби, има агитки по улиците, има други протестиращи, студенти, други митинги и разбира се – и контрапротест на управляващите, каза Борисов. ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС. Виждате, че БСП я докараха до там, че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи, заяви още лидерът на ГЕРБ.

За изказването на Орешарски, че всеки държавен служител трябва да си подаде оставка, Борисов каза: Нека веднъж поне Орешарски да си удържи на думата само веднъж – и който е отишъл държавен служител на митинг да си даде оставката. Той е държавен служител и е на митинг - трябва да си ходи. Аз няма да го наричам премиер, защото България е имала добри премиери и не искам да ги обиждам, каза Борисов.

Тези наглеци са си сложили мото но митинга "НЕ НА ОМРАЗАТА!" А кой я насажда? Кой отиде пред дома ми, детето ми се поболя. Ако не се оправи, ще ги съдя. Частната собственост е непрекосновена.

Призовавам за малко разум – както са я докарали с тази полицейщина, ще се стигне до там два митинга да излязат един срещу друг и това ще е пагубно за държавата.

Политиката трябва да е като футболните мачове – отивате, викате и утре сте на работа.

Допуснахме грешки, аз допуснах много грешки. Никой не е роден научен, но си извадих огромни изводи. А народът се произнесе – ГЕРБ е първа политическа сила. Личната ми мотивация е да направим България едно сигурно място. Няма да ви предам и изоставя. България е в Европа, ние рано или късно ще излезем от блатото, в което Станишев с меката си политика ни натресе. Поздравете семействата си и приятелите си и нека се опитме да бъдем по-добри българи.

Хиляди скандираха "Бойко" и "Ние сме с теб!"

ГЛЕДАЙ ПРОТЕСТА НА ЖИВО ТУК.