21 октомври - Ден за размисъл

Слънце във Везни, Луна в Телец - Близнаци

Астрологична картина на деня - 21 октомври
Седмицата ще стартира малко вяло, може би за да ни даде възможност да се настроим към шегите Меркурий. Днес той става ретрограден, което както винаги ще бъде свързано с куп досадни недоразумения. От позицията му в Скорпион, можем да очакваме застой в бизнеса и забавяния, касаещи в развитието на деловите процеси. Те ще се отразят значително на търговията с валута и работата на банковите институции, което е достатъчно за да бъдат възпрепятстване нормалните, ежедневни дейности на всеки от нас. И както обичайно, объркването и загубата на информация, проблеми с излязла от строя техника, транспортни неуредици и не-спазени уговорки, ще ни дадат достатъчно поводи да генерираме напрежение. То от своя страна ще се отрази и на общуването, затова бъдете по-толерантни и великодушни към околните. Още повече, че изводите ни за сега ще бъдат нереалистични, което поне до края на месеца ще ни пречи да формираме адекватни представи, въз основа на получената информация.

Слава Богу, понеделник като цяло ще бъде един доста спокоен ден, в който нищо не ни налага да бързаме и да вземаме важни решения. Едва в по-късните вечерни часове неприятни новини могат да породят напрежение.

Работа и бизнес
Очевидно денят не създава благоприятни условия за активна делова дейност..Такава ще бъде и цялата предстояща седмица. но пък днес ще имаме достатъчно време за да планираме и организираме работата си. Насочете вниманието си към довършването на вече започнати проекти и не се увличайте по нови идеи.
Дейности, които сме занемарили и отложили по една или друга причина могат да придобият актуалност. Струва си да им посветим малко повече време и внимание.

Здраве, хранене и красота
Ефектите на пълнолунието и лунното затъмнение все още ще бъдат осезаеми, поради което мнозина могат за изпитват необяснимо напрежение, смущение в съня и емоционална неустойчивост. Стига да пожелаем днес имаме всички необходими условия за да възстановим физическия и психическия баланс. Не се колебайте да използвате всички познати и достъпни средства за да релаксирате. Разнообразното меню също е част от тях. Пригответе вкусна вечеря или посетете любимия си ресторант. Това ще привлече благоденствие и радост в живота ви.