Сидеров: Пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива

„Атака” я няма за 4 дни и държавата ще се срине

„Недейте така, мислех ви за по-сериозни политически сили. Какъв е изводът за вас – пазете ни, пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива”, коментира Волен Сидеров.

„Дами и господа от ГЕРБ – защо дори в днешния ден, когато ще се гласува вота, който вие сте внесли, в зала не е цялата ви група, липсват ви 12 души. Липсва и лидерът ви”, заяви Сидеров. Когато видя, че Бойко Борисов влиза в зала Сидеров заяви: „А, г-н Борисов. Напоследък сте станал толкова незабележим”. „Отидохме да се оплачем от една депутатка, която е от ЕНП.

Г-н Борисов, защо членувате в такава група, която се крие и не отваря вратите на българска делегация”, заяви Сидеров. Сидеров заяви, че лично Бойко Борисов го е запознавал с Жозеф Дол на прием в Бояна и го е представил като виден политик в България. „Чакате „Атака”, за да направите кворум.

За какво ви беше това, г-н Борисов? За да покажете, че без мен не можете? Аз ви липсвам. Свикнете. В края на октомври имам пътуване. Имаме срещи, понякога ще отсъстваме. Но духом сме с вас.

Подкрепяме ви в градивни идеи. Но идеи не виждам. Дръжте се сериозно, дръжте се на ниво. Очаквам да има дебат по въпроси, които засягат живота на българите”, коментира лидерът на „Атака”.