Сидеров не вярва, че народът го мрази

Проучване на НЦИОМ показва, че за 86% от българите Волен Сидеров е най-противният политик

"Винаги съм се отнасял резервирано към проучванията на социологическите агенции", каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю пред Нова телевизия.

Изказването му бе по повод изследване на НЦИОМ, според което 86% от хората го определят за най-мразен политик.

Сидеров обвини центъра в лъжа и отрече фактите. Според думите му НЦИОМ е държавна агенция, която се влияе от властта и той не е запознат с тези данни.

"Нека да бъдем резервирани към подобни проучвания. Големите медии, монополисти в България, си позволяват тенденциозно да представят събитията така, както е изгодно на определени кръгове", твърди Сидеров.

Лидерът на "Атака" отрече да има охрана и определи свитата си като "колеги от парламентарната група, млади и здрави момчета". Той отрече да им плаща.

Сидеров не изневери на себе си и обвини телевизията в продажност. За него тя изпълнява нечия поръчка с това интервю и цели да го компрометира.

"Губите си времето с поръчки. Изпълнявате някакви долнопробни поръчки. Не ви прави чест да използвате подобни поръчки, тъй като сте национална медия", нападна Сидеров репортерката на Нова телевизия Мария Цънцарова.

След проучване на Нова телевизия се оказва, че хората, които Сидеров представя като народни представители, а не като своя охрана, нямат нищо общо с политиката.