Уредиха Гришо и Маша с бебе!

Часове по-рано Шарапова обяви, че ще сменя фамилията си. Вече ще се представя като Мария Шугарпова.

Интересът към принц Уилям и съпругата му Катрин безспорно е огромен.            В света на спорта обаче всеки ден расте броят на феновете на една друга двойка - тази на Мария Шарапова и Григор Димитров, пише Lifestyle. В деня,   в който кралското семейство разпространи първите си официални снимки с малкия Джордж, в социалните мрежи пуснаха колаж с лицата на нашите Гришо и Маша.

Влюбените тенисисти грейнаха с бебе в ръцете на рускинята и черен кокер, прегърнат от българина. Часове по-рано пък Шарапова обяви, че ще сменя фамилията си. Но не защото ще се омъжи за ракета номер 1 у нас, а за да носи гордо името на шоколадови лакомства. Гаджето на Гришо ще предприеме хитър маркетингов трик, за да повиши интереса към собствената си марка бонбони. В рамките на US Open тя ще се представя като Мария Шугарпова. Маша е наистина сериозна в намерението си, тъй като дори е подала документи за смяна на фамилията си във Върховния съд на Флорида, където живее от 1995 г. Все пак Шарапова ще се нуждае от одобрението на комисията по турнирите от Големия шлем.

Според наблюдатели шансът това да се случи е минимален. Спортният екип на 26-годишната рускиня при всички положения ще носи логото на компанията - червени устни. Новината за смяната на името на Маша стана хит в Туитър. До вторник половинката на Гришо има над 500 000 последователи в социалната мрежа.