Гришо и Маша се сгодиха?!

Пловдив Лайф

19-05-2013, 16:10

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Димитров поискал ръката на Мария на рождения си ден

"Пожелай си нещо". Това написа върху стъклото на камерата Мария Шарапова след победата си над Слоун Стивънс на турнира в Рим в четвъртък вечерта. Целият свят разбра посланието на руската суперзвезда. По същото време Григор Димитров чака да свърши мачът, за да отпразнуват само двамата неговия 22-ри рожден ден.

Голямата изненада на вечерта обаче била на самия финал. Григор Димитров поискал ръката на Мария Шарапова и тя е приела да стане негова жена. Маша признала за годежа пред няколко свои приятелки, но новината бързо излязла извън кръга на посветените. След като Мария поканила Григор да си пожелае нещо, мечтата й била българинът да поиска сватба. Това разкриват запознати с плановете на влюбената двойка, пише Sportline.bg

Очаква се гдежът да бъде обявен до края на годината. В свои интервюта Шарапова все по-често говори за живота си след тениса. Тя споделя, че мечтае да стане майка. Красивата рускиня изглежда лудо влюбена в нашия тенисист. Маша споделя, че той е "страстен във всичко, което прави. Както на корта, така и извън него".

Подаръкът на Шарапова за рожденика е повече от щедър - чисто ново "Порше Карера". Мария го спечели, след като победи на турнира в Щутгарт в края на април.