Маша: Григор ме подлудява

Животът

23-05-2013, 07:57

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Красивата Шарапова разказа за връзката си с Григор

Мария Шарапова за пореден път говори за връзката си с нашия Григор Димитров. Руската красавица разкри в интервю за "USА Today", че е направо луда по хасковлията. "Важно за една връзка е партньорът ти да не те кара да се преструваш. Няма значение дали се чувстваш по-млада, по-стара, по-зряла. Въпросът е човекът до теб да те разбира само с поглед, да те подлудява", каза Маша.

"Връзката ни с Григор върви много добре", добави 26-годишната Шарапова. "Той ме кара да се чувствам по-млада и от вътре, което е супер. Но вече казах, годините не са важни. В живота ми се случват непрекъснато нови и нови неща. Повечето обожавам. Искам да имам до себе си някой, който ме разбира. Знаете за какво говоря. Утре може да се кача на някой самолет и да отиде някъде, защото просто искам. И е много важно, този човек да уважава решението ми и нещата, които правя в живота си", сподели още Шарапова.

Тя говори и за бившото си гадже - бившата звезда на "ЛА Луйкърс" Саша Вуячич. "Трудно е, след като си прекарал толкова години с един човек. Двамата изграждахме силна връзка, но с времето разбрахме, че не това е пътят по-който искаме да вървим", завърши Маша, която в неделя започва защитата на титлата си от "Ролан Гарос".

Там ще участва и Григор Димитров, който пък бе поставен сред фаворитите от не кой да е, а от Тони Надал. Чичото и треньор на седемкратния шампион от турнира в Париж Рафа Надал смята, че шансовете на нашия не са по-лоши от тези на Давид Ферер, Хуан Мартин Дел Потро и Томаш Бердих. "Разбира се Новак Джокович ще е основният конкурент на Рафа. Що се отнася до Федерер, не мисля, че той има някакви шансове", добави Надал.