Бабата на Лара: Дъщеря ми рухва, нямаме вест от детето!

Дайте знак, че внучка ми е жива, защото губя и майка й, моли жената похитителите

Моля се всеки ден хората при които е Лара, да й дадат шанс. Тя е невинно малко дете, няма вина за нищо и е била винаги с всички толкова добра, призова бабаба на отвлечената дъщеря на Брендо.

Момиченцето вече осми ден е в неизвестност, а похитителите й още не са с свързали със семейството и не са предявили исканията си, за да я пуснат.

"Все още нямаме никаква връзка или знак, моля се всеки ден само и единствено Лара да е жива и да е добре, това е едниственото, което е важно за мен. Умолявам тези хора да помислят каква болка причиняват на това малко детенце, което едва ли ще може да се справи психически, а също и на майка му и на всички нас.

Умолявам тези хора, моля ви, поне се обадете или се свържете с нас, просто искаме да знаем, че е жива, да чуем гласа й. Каквото и да искат, могат да го кажат по-късно, просто искаме да знаем, че Лара е добре. Само да  чуем гласа й и да се уверим, че тя е добре. След това очакваме всичко друго, готови сме на всичко", казва Анна Добринова пред в. "24 часа".

Жената допълва, че майката на Лара – Моника е срината присихически.

"Просто тя е в края на силите си. В първите дни се държеше малко повече, беше в очакване и се беше стегнала. Но сега виждам, че е накрая на силите си. С всеки изминат ден тя започва малко по малко да рухва. Вече се страхувам от най-лошото, виждам, че Моника е на ръба.

Ако продължава да няма никакъв знак, че Лара е жива и е добре, се страхувам, че дъщеря ми ще предприеме нещо крайно и ще загубя и нея. Виждам как отчаянието и ужасът, че не може да направи нищо за детето си, я изпълват все повече и ме е страх за нея", твърди майка й.

Бабата казва още, че Лара е много любвеобилно дете и е изключително привъзрана към майка си.

"Даже, бих казала, болезнено привързана. Винаги бързаше да си отиде при дъщеря ми Моника.
Двете имат много силна връзка", допълва тя.

"Дръж се, Лара! Ще бъдеш добре, убедена съм, че ще бъдеш добре", завършва с надежда Анна Добринова.