Уикенда: Решаваме стари проблеми

Хороскоп

02-03-2013, 04:15

Снимка:

National News and Pictures

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Дева: Пиянството на разума

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Риби, Луна в Скорпион


Водната стихия ще бъде силно акцентира през уикенда, поради което всички в една или друга степен ще бъдем увлечени във водовъртеж от емоции и преживявания. Луната ще подчертава енергията на тайнствения Скорпион и вероятно мнозина ще предпочетат да потънат в дълбините на вътрешният си свят, а общуването ще бъде желано, само ако дава възможност да обсъдим душевните си терзания с хора, към които се чувстваме емоционално привързани. Въпреки тази тенденция обаче, ще бъдем приятно изненадани от неочаквани срещи със стари приятели и ситуации, които ни дават възможности да потънем в света на фантазиите, музиката, танца и изкуството.

Като цяло, може да се каже, че липсата на новини ще бъде най-добрата новина през тези два дни. В събота няма да са малко тези които ще бъдат насила изтръгнати от дълбочината на личните си преживявания и емоции, заради необходимостта от усърдна работа и настойчивите претенции отправени към чувството за отговорност на всеки от нас. В неделя пък попадаме под ярко Марсово влияние, поради което е здравословно да се заемем с дейности, които изискват физическо натоварване, за да дадем позитивно направление на притока на енергия. През тази година 3 март действително има потенциала да пробуди бойния дух на нацията. Напомням, че емоциите не са добър съветник в момента и би било добре да не допускаме те да стават мотиви за постъпките и решенията ни.

Ако желаете да преминете през този диаболичен период с минимум последствия за себе си, може би ще ви бъде полезно да научите печелившата формула, колкото и непривлекателна да звучи тя: Концентрирайте се се в най-сложната, трудна и неприятна задача, касаеща професията бизнеса или дома ви, върнете дълговете си,  решавайте на най-неприятните проблеми, които досега сте отлагали. И помнете,  че реакциите на околните ще бъдат преувеличени, често твърде резки, затова не реагирайте на провокации и не позволявайте някой да ви повлече в собствения си поток на негативизъм и отрицание.

Здраве, хранене и красота
Успешни през периода ще бъдат всички грижи за красотата и здравето ви. Смело можете да прекарате целия ден в салон за красота. Поухажвайте кожата с подхранващи маски. Грижите за косата и трайното боядисване ще имат продължителен ефект. Благоприятен ден за пиърсинг и татуировки. Промяната във външният вид днес носи успех и благополучие. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.

В събота ограничете консумацията на сладкиши и спиртни напитки. Със сладкишите без да прекалявате разбира се безпроблемно можете да наваксате в неделя. Организма се нуждае също така от млечни продукти, а зеленчцуте е желатлено да консумирате само след термична обработка.