14 февруари : Днес отстояваме принципи

Хороскоп

14-02-2013, 00:23

Снимка:

varna.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолунен хороскоп за всеки зодиакален знак

Новолуние във Водолей: Свобода, без граници

Слънце във Водолей, Луна в Овен

 

Астрологична картина на деня - 14 февруари

В четвъртък събитията ще продължават да се развиват бързо и интензивно под влиянието на огнената стихия. Поведението на повечето от нас ще бъде импулсивно, но това което сега се ражда от нашите импулси, желания или "случайното" стечение на обстоятелствата, има всички шансове да ни донесе успех, печалба или просто удоволствие. Не се колебайте да направите решителни крачки към своето бъдеще и да промените онова, което отдавна чувствате, че трябва да бъде променено.

Поради липсата на търпение, общуването може да бъде съпроводено с раздразнение. Желанието да се отстоява личната позиция и да се докаже собствената правота вероятно бързо ще довежда до спорове и конфликти. Мнозина може да не усетят кога са преминали границата и желаят силово да наложат мнението си. Бъдете внимателни, особено в контактите си с агресивни и емоционално лабилни лица, както и с представители на силови органи и структури.

Въпреки това днес е важно да отстояваме позициите и вътрешните си убеждения. А също и да не се опитваме да заблуждаваме нито себе си, нито околните. Съвсем реално предупреждение в деня на влюбените, макар и малко извън всеобщото захаросване. Въздържайте се от трубадурски любовни признания, в случай че чувствата ви не са така дълбоки и трайни, защото в последствие ще се наложи да подкрепите думите си с реални постъпки.

Работа и бизнес
Денят ще бъде богат на интересни бизнес предложения и нови творчески идеи. Крайно време е да облечем намеренията заложени в началото на седмицата в конкретни постъпки. Потърсете начин да ги подчините на колективни и обществени цели, тъй като именно те ще бъдат с предимство в реализацията през следващите дни и седмици. Поривът на индивидуализма днес е силен, но това е временно явление. Обединете усилията си с колеги и сътрудници, ако желаете действителен напредък.

Здраве, хранене и красота
Това е единственият ден в лунния месец, в който храната изгаря без остатък и се превръща в чиста енергия. В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс, то може да предзвика и поражения върху костната структура. Преяждането също не е желателно, тъй като тялото ще насочи енергията не към собствената си трансформация, а към усвояването на храната и преработването на шлаките от нея. Това може да предизвика нарушения и блокажи в работата на имунната система и енергийния обмен в организма. В последствие клетките ще загубят от способността си да се адаптират към промените и да реагират на стреса, което предизвиква обратни реакции. Помнете, че всичко, поето днес, става част от организма ви.