Боят настана! Арената е на EVN out of BULGARIA

Споделете Facebook страницата evn.out of bg. Тук е истината за EVN, видеа и снимки на живо от протестите, високи сметки, сигнали, истории

България скочи срещу монополистите. Хиляди пловдивчани гневно въстанаха срещу EVN. Трети ден крещят: "Убийци", "Боклуци", “Мафия” “Мишоци”, “Кърлежи”, "Крадци и мошеници", “Вън на EVN от България” “Енергийни вампири! Време е за революция!”

Пред централата на дружеството в Пловдив разгневени подпалиха сметките си за ток и парно. Други замеряха монополиста с жълти стотинки и яйца. Писна ни от мачкане. Ние не сме овце, скандираха стотици.

Старци, родители с деца на рамене искат промяна! Не искат да живеят в мизерия.

Революция. От бедност. Или народът се събуди.

Журналистите, които създават Plovdivutre.bg, не останаха безучастни. Разказахме за бизнесмен, докаран до бесило заради EVN. За стари и болни хора, които студуват. За Катуница, която готви нов бунт, този път срещу EVN. Поликлиника изгоря с 3 000 лева за ток, фирма се събужда със задължения, които не са нейни...

Научихме, че шефът на EVN у нас взема заплата от 100 000 лева, докато хиляди мизерстват... Разбрахме, че електромерите може да се манипулират.

Стигна се до там, че човек на EVN се опита да плаши Plovdivutre.bg, за да си кротуваме.

Скандални случаи има и при колегите ни от Burgasutre.bg. Като този за семейство със слънчеви панели, което е наказано да плати близо 1000 лв. ток за 2 месеца заради проблем с поставения от EVN електромер. “Довиждане” на монополиста креснаха и бургазлии с двойно и тройно по-високи сметки.

Абсурд. Време е за революция! За бунт! За промяна!

Екипът на Plovdivutre.bg създаде Facebook страницата evn.out of bg. Тя е за вас. За тези с жълтите стотинки, за измамените. Тук ще следим на живо протестите срещу монопола. Тук ще вадим истини. Тук ще има видеа и снимки от улицата. Тук ще видиш твоята история.

Страницата е отворена за теб, читателю. Чакаме жалби и сигнали, на които заедно ще търсим решение . Споделяй с приятели и съграждани.

Колеги журналисти, evn.out of bg е отворена и за вас. Добре дошли са всички материали, които вдигат завесата за EVN.

Няма сила, която да спре гражданското недоволство.

EVN! Вън от България!