Разтурвайте седенката!

Странно студеният априлски ден горе-долу символизира отношението на народа към хрантутниците от турскочервената коалиция, окупирала сградата на свещения български парламент. За пореден път стана безпощадно ясно, че 42-рото Народно събрание е отдавна изпразнено от съдържание и смисъл. То не трябва да съществува, защото е един уродлив пример за задкулисие, далавера и слугуване на корпоративни интереси.

В него не виждаме нищо друго освен изнасилването на БСП от ДПС, което би могло да влезе в репертоара на всички любители на еднополовата любов. Еничарите на Станишев и Местан реват, че имали много работа за вършене преди да излязат в двуседмична отпуска. Ами много ясно – нали трябва да приемат закончетата и параграфите, за които са им платили господарите. Пък после нека си хранят заработеното по топлите страни и луксозните курорти. Затова и им е толкова крещящо нужен пустият кворум, че и ГЕРБ им били виновни, че не могат да си съберат парламентарните групи. Какво остава за пасивния набюдател на поредното им безобразие – изстрадалият ни народ?

Народът пак ще захапе на Миков....звънеца. С който той трябва да звънне за последно като председател на парламента – за да закрие тази дискридитирана и без елементарен кредит на доверие институция. Пък после каквото сабя покаже!