Кариерата на Джордан се срина

Певецът сам се провали с непрофесионалното си поведение, коментират от бранша

Едва ли скоро ще чуете нова песен на Джордан, няма и да го видите на участие в голям чалга клуб, до една година Джордан ще е забравен. Такива са коментарите в музикалните чалга среди около мрачното бъдеще на изпълнителят на Ара Мюзик.

Ромския певец изпадна в немилост пред продуцентите си заради необмислените си постъпки и постоянни издънки.

От бранша разказаха, че вместо да пести и да инвестира в нови песни, Джордан харчел по млади мъже и наркотици заработеното. След това се оплаквал, че нямал пари пред продуцентите си. Отделно той системно нарушавал правилата в договора си като поемал от така наречените „черни участия”, от които не отчитал процент на шефовете си и така ощетява фирмата.

Чашата прелива, когато преди две седмици Джордан решава да публикува в интернет демо запис на песен изпълнена с Емануела, въпреки, че вече е знаел, че това няма да е съвместен продукт и Емануела подготвя песента за пореден самостоятелен сингъл от новия си албум.

Песента е дело на известният композитор Мартин Биолчев, който също не е давал съгласието си изпълнението да бъде пуснато в обръщение в мрежата.

Специалистите в бранша, коментират, че след всичките издънки, Джордан вече е без работа, но едва ли договорът му ще бъде прекратен, което ще бъде спънка за негова независима кариера.

Емануела призна, че песента „Пълно перде” все още се работи в студио и ще излезе в соло вариант в новия албум на певицата, който ще бъде промотиран до две седмици.