Скандалната Емануела за "мащабното шоу"

„Животът ми в "Къртицата" беше по-спокоен отколкото навън”

Певицата разказва изживяванията си от играта пред Bulgariautre.bg

Емануела, как се чувстваш на свобода?

- Още не мога да вляза в час, трябва ми доста време за да се осъзная, да се върна в действителността. Всичко ми е странно, все още ми е много трудно да  вляза в релси и да заживея стария си живот, моят си живот.

Ако трябва да избираш кой живот ти харесва повече в изолация в "Къртицата" или на свобода в цивилизацията?

- В базата си почивах доста, наспивах се, имах време да чета, единствената работа беше да излизам за участия и да ходя на битки. Живеехме си много добре, въпреки малките скандали, но те са неизбежни. Хората всъщност видяха много малко от времето ни заедно, освен караниците имахме много забавни и весели моменти с много смях, вицове и шеги. Сега в цивилизацията ми е по-трудно защото се връщам към всекидневието а то е много натоварено. Да си призная още не мога да свикна, че имам телефон, съвсем съм забравила това устройство, все забравям да го заредя, да го взема със себе си и т.н.

С кой от участниците се сближи най-много, с кого ще останеш приятел и ще се виждаш и след това?

- Всички са ми еднакво близки, за съжаление нямаме много допирни точки навън и рядко ще се засичаме, но бих се видяла с всички с едно малко мургаво изключение.

Визираш 100 Кила, той ли ти е най-големия враг?

- Не ми е враг, просто ми е неприятен с държанието си, навиците и пороците си. Това не е никакъв мъж. Знаеш ли сега като обикалям по участия чувам много отрицателни мнения за него, не като изпълнител, а като човек. На много места не го харесват, канят го само заради няколкото хитове, които има.

Като казваш пороците му имаш предвид наркотици, нали.

- Да, разбира се, ясно го заявих още по време на лайфа, той се напушва нонстоп, често е неадекватен, държи се странно, буйства. Аз съм голям противник на всички наркотици и на тревата също, не искам такъв човек да дава пример на детето ми, кой родител би искал това да са идолите на децата му?

Той каза, че си искала някаква услуга от него за детето ти? Може би да пее на рожденият му ден?

- Глупости да му пее, помолих го за едни кецове, това e, нищо кой знае какво. Той е от хората, които трудно се справят със славата, главозамайват се и после им е много кофти като паднат от високо, Килата го очаква точно това.

Кое изпитание ти беше най-трудно?

- Никое изпитание не е лесно, но всички тези змии и скокове от височина бяха много гадни. Повечето изпитания бяха съобразени с най-големите ни страхове.

Велислава и Марина си отнесоха гнева на Жени Калканджиева, кой крив и кой е прав в тази ситуация?

- На Жени й се събра много, мисля че й писна и много й се иска да излезе вече от шоуто. Вили не е кой знае какъв дразнител, тя го отнесе покрай Марина понеже бяха вързани заедно, но Марина наистина ни издава и клюкари на продукцията. Не искам да разказвам с подробности, но имаше неща, които се опитвахме да скрием или не трябваше да се научават от организаторите, а тя постоянно ни издаваше, мисля, че това е основната причина за гнева на Жени.

С пловдивчанката Марияна се скарахте после станахте приятелки, да кажеш нещо по въпроса?

- В базата всеки се кара със всеки, после все едно нищо не се е случило, няма как постоянно сме заедно. Имаше много други скандали, но те не са излъчени, има и много хубави неща, които сме изживели в базата, но времето не стига за да се покажат.

Ти беше сред най-активните следователи преследващи къртицата, дори успя да докараш Гибона до номинация ангажирайки цялата група с подозренията си.

- Да, така е и продължавам да твърдя, че той е къртицата, по всичко си личи, той се издава на няколко пъти. Зрителите не са видели много неща, които ние знаем, малки съмнения имам и за Икебаната, но повече клоня към Божидар Искренов.

Какво мислиш за любовната история между Рут Колева и Любомир Жечев?

- Абе, каква любовна история, Рут е заблудено момиче, тя наистина си го харесва Любо. Не може да осъзнае, че той просто я използва. Той се сложи на Марина, но тя го отряза и тогава се насочи към Рут. Тя пък му се пусна защото е наивна и явно търси внимание. Според мен и двамата са наясно, че любовна връзка в тв предаване засилва интереса и ги държи в играта. Но след шоуто няма да продължат, виж назад в годините няма нито една двойка възникнала по време на формат от този род и да са останали заедно. Просто в такава ситуация всеки търси подкрепа, така по-лесно прекарваш времето и превъзмогваш проблемите и всичко случващо се.

Добре, тогава какво става с твоята любовна история, вдигнахте сватба с Никола в базата, имахте проблеми, сега как се развиват нещата?

- С Никола сме си заедно и се обичаме, планираме сватбено пътешествие.

А какво става с родителите му, те приеха ли те най-накрая?

- Те не са фактор в нашето семейство, нямаме допирни точки. Всеки си живее своя живот.

Къде ще бъде медения ви месец?

- На мен много ми се ходи в Дубай, по всяка вероятност именно там.

И сега любимият ми въпрос, какви са бъдещите ти творчески планове?

- (Смее се) Ами, какво да ти кажа, много са сериозни. Излезе новата ми песен "Тръпката", скоро през юни ще представя новият си албум с голяма и "мащабна" промоция (продължава да се смее) и така, много участия, снимки, фотосесии.

Пожелавам ти успех както на албума така и по време на медения месец в Дубай.