Зрителите на „Къртицата” подозират Велислава

Панаирите с Любо продължават, гаджето й го заплашва

В края на вчерашния лайф изпълнен с много разгорещени спорове и скандали

стана ясно, че пръв заподозрян според зрителите е Велислава. Тя събра най-много гласове – 27,5% след нея са Донков с 26,2 % и Кирил с 14,5%.

В началото на живото предаване вчера конфликтът между Велислава и Любомир пламна с нова сила в Пещерата. Двамата си размениха остри реплики, които още повече задълбочиха конфликта помежду им. Вили се дразни на нападките на баскетболиста, но заяви, че от предишното й аз няма и следа и тя е готова да му се опълчи, ако пак се заяде с нея.

Любо пък заяви, че никога не се е подигравал на момичето от гр. Левски, но продължава да се дразни от това, че във всеки разговор тя приема ролята на жертва. Въпросите на баскетболиста, свързани с грамотността на Вили също подсилиха конфликта между двамата участници.

И тъй като покрай сухото гори и мокрото, Деян Неделчев също се превърна в страна в спора. Икебаната влезе в ролята на защитник на Велислава и призова Любо да спре да се заяжда с нея, тъй като тя е твърде ранима и чувствителна, за да го понесе.

Баскетболистът не се трогна от молбата на Деян Неделчев и подчерта, че е загубил уважението си към певеца, тъй като по време на живото предаване миналия четвъртък Икебаната откровено е излъгал, когато Кирил Ефремов го попита дали Жени Калканджиева го е помолила да я номинира за КЪРТИЦА.

Гост в студиото на предаването беше приятелят на Велислава, Михаил, който предупреди Любо да спре да се заяжда с нея с доста остър тон и мек диалект.