Емануела директната не пожали и Радина Кърджилова

Младоженката потърси сметка за думите на артистката, Икебаната се разрева

Чалгата и театъра влязоха в словесен сблъсък по време на церемонията по забиване на копията. Емануела потърси сметка от Радина за думите й, че е изпитала културен шок на сватбата на попфолк певицата.

Чалгата дойде в повече на начинаещата културтрегерка и тя се разстрои по време на тържеството в чест на Емануела и Никола.

Кърджилова рязко се разграничи от попфолк халтурата и остана на страната на културата, поставяйки любимият си Деян между чука и наковалнята.

Без режисьор и сценарист изпълнението на старлетката бе безвкусно и изкуствено показващо най-лошата черта на младото актьорско поколение – бездарността.

Изпълнителката на Ром Пом Пом остро атакува Радина в пещерата, като подчерта, че не я е държала насила на партито.

Кърджилова гузно се извини на обидената Емануела, но фолк певицата отказа да й даде прошка с думите: "Не ти прощавам, човек трябва да носи отговорност за думите си!"

Младоженката е разстроена тъй като е научила какво е говорила за присъстващите и за цялата сватба възпитаничката на драмсъстава НАТФИЗ.

"И аз знам много неща, но не ги споделям..." каза обидената певица, визирайки носещите се слухове за наркотичната зависимост на младата артистка.

Емануела е прословута с това, че ненавижда наркотиците и хората, които ги употребяват. Самата тя много рядко си позволява дори да пие алкохол.

Според коментаторите в студиото, основно двулични ценителки на чистотата в родната музикална среда в лицето на Ива Екимова и Ваня Щерева, Емануела е прекалила и си е натрупала силни негативи с нападките си,  а и от жертва се е превърнала в обвинител.

"Писна ми от тази чалга" и "Искам нещо по-различно от това чалгата да победи", каза редакторката на книгата на Азис... що за лицемерие от страна на варненската писателка, шивачка и певица Ваня Костова, упс пардон Щерева...

Деян Неделчев - Икебаната пък се разстрои от скандалите. Певецът се разплака точно когато трябваше да обяви своя заподозрян и да го набоде на копието си.

Ексцентрикът заяви, че се натъжава от всичките тези скандали не иска да съотборниците му да се карат.

Твърде възможно е внезапния нервен срив да се дължи на личното му неразбирателство със собствения му брат.