Българи във Фейсбук: Един отвратителен и наперен Григор

Голямо самочувствие извън корта, което не оправдава на корта

След вчерашната загуба на Григор Димитров от Марин Чилич в първия кръг на олимпийския турнир по тенис в Рио и последвалото пренебрежение към родни журналисти и хиляди фенове, социалната мрежа се напълни с коментари за отношението му към играта и поведението, което демонстрира към съотборници, фенове и медии.

Публикуваме без редакторска намеса някои от коментарите:

Vaseto Dichev: "Прекалено дълго мълчахме! Прекалено дълго вярвахме, че чудото ще се случи, а какво получаваме насреща? Няма хъс, защото няма пари, няма борба, защото няма точки (за ранглистата). Един отвратителен и наперен Григор. Голямо самочувствие извън корта, което не оправдава на корта. Да печелеиш всяка точка с желание, да губиш всяка точка с мотивацията, че ще спечелиш следващата, че ще докажеш на всички какъв талант имаш... нищо от това не видях на корта. Само един самовлюбен манекен, на когото му беше по-важно да си свърши мача възможно най-бързо, за да гушне Николчето след мача и да си свърши работата в леглото, а не на корта. Безобразен Григор. Отвратителен мач и още по-отвратително държание на "нашето" момче. Никога не съм вярвал, че ще ме ядоса толкова, винаги съм бил търпелив към него и съм знаел, че неговия ден ще дойде, но в момента, който всички българи очакваме да покаже, че за него е по-важно да представи родината си достойно, отколкото че няма да спечели точки. Възмутен съм от дъното на душата си. Трябва да се стегне "Григорий" и да падне на земята, за да разбере, че не става да си само манекен на "Найк" и т.н. а че трябва яко да бачка, за да стане това, което претендира да бъде."

Александър Йорданов Александров: ГРИГОР ДИМИТРОВ ВИДЯ РИО ДЕ ЖАНЕЙРО И ПОИГРА ОКОЛО ЧАС ТЕНИС. 
Един безсмислен час на корта. Е, все пак някой ден ще се похвали: играх на Олимпиада. Дано тогава да има кой да го попита: и какво като игра? И наистина ли игра? Изобщо: спукан балон!

Иво АсеновВ играта на Григор Димитров най-много ми харесва пеенето на Никол...:)
Толкова е жалък тоя наш тенисист, че повече не може! Не си направи труда дори да мине с нашата делегация на откриването, не поздравявал другите наши спортисти...
Донякъде се радвам, че напуска Олимпиадата.

Бисер Кюркчийски: Този път Григор Димитров го направи откровено, без да лъже - дойде, отби номера и си отиде! Сладур:)

Evgeni Kirilov Andreev: Оооо, Чаровнико..!
Ако не беше най - sexy, нямаше да те опраскват толкова жистоко...

Габриела Горанова: Браво на Тихомир Иванов! Хълцащите по Гришко може да го наричат "анонимник", но човекът няма никакъв шанс да се представи на Олимпиадата по-зле от "голямата звезда на тениса".

Стефан Северин: ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТОЗИ ЛИГАВ ПИКЛЬО ОТ ХАСКОВО? Този разглезен хлапак от Хасково – Григор Димитров, мяткал задник 69 минути и се връцнал и заминал за САЩ. Пука му. На него медали не му трябват, а пари! Келеш! И изобщо не се извинил, не дава никакви обяснения – той вече е божество! Като е така, предлагам: България да го затрие от новините си, изобщо да не го споменава, а този безродник да бъде помолен да си смени името! Да се нарича...щях да кажа нещо пеперливо, както си иска! Грандоман и простак! И питам: кой го включи в отбора за Олипийските игри?

Стефан Янков: Дано да греша, ама май ще гледаме филма "Един ден в Рио" с участието на Григор Димитров. Или направо класиката "Адио, Рио"...

Stefan Bachvarov: Да попитам нещо. Как така Григор Димитров се е намърдал в отбора за олимпиадата в Рио? Като имаше турнири в България, доколкото помня не се чувстваше част от българските тенисисти, а сега....?

Светльо Ботев: Ще си позволя да допълня Ноле, освен влизането му рано в големия тенис лошата услуга се допълни и от големия пенис, липсата на хора, които да запълнят празнината в образованието ( 6-ти клас) и самонадеяния му баща, който бързо реши, че Григор сам е постигнал всичко и забрави хората, които имат сериозна заслуга ( най- вече финансова) за развитието му....

Niki Yosifov: "Браво на Гришо. Поредно силно представяне!" :D :D ... Ако и в леглото свършва толкова бързо, колкото днес на Олимпиадата, значи и там за нищо не става... Тотално разочарование...

Alexandar Koshnicharov-Gibi: Гришо,Бербатов и Валери Божинов са безспорни таланти,но никога няма да се реализират докрай,къде заради ЕГО,къде заради прекалено голямо самочувствие,къде заради селски манталитет,къде заради "велики съветници" в живота!

Valeri Tarandov: За Гришо е важен олимпийският лозунг, че е важно участието! :)

Иван Иванов: Гришо и Гошка.
Повод за срам и повод за гордост. Интересно се получава...