Защо спят лудниците?

Общество

05-01-2015, 15:00

Автор:

Мариян Тончев

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парламентът освободи Велизар Енчев от комисия в парламента

Тази сутрин по БТВ наблюдавах най-яркото проявление на старата максима, че щом се затопли и по улиците изпълзяват психичноболни, луди и караконджули. Този път едноименният сутрешен блок ни сервира старческите полюции на именуващия себе си представител на пенсионерите – Велизар Енчев.
Да се чудиш и маеш що по дяволите този дядка иска нови избори. Та нали ако има такива ще гледа Народното събрание през крив макарон. Вярвате ли, че щеше да влезе ако не беше се скрил зад широкия гръб на Симеонов и Каракачанов? Разбира се, че не! И сега изпълнява мръсната работа на новите му господари, както се изрази лидерът на НФСБ.
А кои са те? Много просто – проверете простичкия факт – е ли е агент на комунистическите служби призоваващият за оставка на кабинета? Има ли общо и ако да – какво с репресивния апарат на тоталитарна България? Все отговори, останали като глас в пустиня след поредното професионално предателство на доскорошния водещ от "Скат".
По всичко личи, че комунистите пак вадят кестените от огъня с чужди ръце. Мисля че съвсем скоро ще активират и други, самите те по-солидно подплатени финансово и организационно. Предполагам, обаче, ще пазят удара за времето след излизане на първите сметки.
Старата песен на нов глас, но няма да ви излезе схемата, другарки! Не и през 2015-та.