Радане, кажи за Костов!

С крива от злорадство усмивка бе посрещната в левия спектър новината за депозита на ДСБ в Корпоративна търговска банка. Скандалното признание на Радан Кънев не изненада кой знае колко посветените в ходовете на родното задкулисие, житие и битие на политическия елит. Които едно могат, второ мислят, трето и четвърто изпълняват. Например старият лидер на Демократи за силна България Иван Костов – депозитът е от негово време.

Вероятно като шокирани са останали обаче няколко десетки хиляди редови симпатизанти на тъмносините, които набиваха крак седмици наред миналото лято по време на най-многобройните антиправителствени протести от 1997-ма насам. Няма как да е иначе – дни наред обикаляш медии и журналисти да им обясняваш какво зло са Пеевски и Василев, даваш ясна подкрепа за „Протестна мрежа“ пуснали основните сигнали срещу Банкера, твърдиш, че КТБ е изчадие Адово, рожба на Нечестивия. И хоп – оказва се, че не Лукавия имал парички в банката на ДПС, а кой, кой – Демократите за силна България. А кой стои зад тази история – „безпристрастният експерт и анализатор“ – Иван Костов.

Демократични са безспорно – една година заклеймяваха финансовата институция като империя на злото пред която СССР на Сталин изглежда като приюта на Отец Иван от Нови Хан. И правилно, КТБ бе еманация на симбиозата между партии и олигарси, на схемите под масата. КТБ символизираше сделката между БСП и ДПС и съвместния им сценарий за държавен преврат срещу легитимния кабинет на Бойко Борисов. И сега се оказва, че КТБ е имало сделка и с още от един от политиците на Прехода – Иван Костов.

Кой държи парите си в банката на врага си ?! Или може би "врагът" не ти е враг ? За пред хората огън по ДПС а зад кулисите работим с финансовата им структура.

Радане, кажи си! Кажи за Костов и връзките му с КТБ. Кажи защо играе в отбора на Василев, защо преди изборите точеше лиги по Бареков?

Стига си пазил Командира, всички знаят че той работи за Банкера и ти клати стола. Всички знаят, че след като Бареков обърна палачинката КТБ иска да вземе на абордаж твоята партия – част от бъдещия им нов политически проект.

Радане, разбирам уважението ти към предшественика, но той не го заслужава. Дай цялата информация и да си ходи на бунището на историята

И 50 процента от истината за Костов и Василев е достатъчна за да спасят ДСБ, Реформаторския блок и бъдещото стабилно дясно правителство. Завинаги изгонило в миналото сянката на Командира с лабораторията.

Вижте също Няма конфликт между мен и Костов заради КТБ