За миньорите или политолозите от СУ – добро или нищо!

Импровизираните социолози направиха опит за изключително по-груба измама от Костинбродската афера

На проведените онзи ден избори умряха не само Станишев и турскочервената му коалиция. В общественото небитие отидоха Кънчо, Сънчо и Кольо хванати най-накрая в груба лъжа, платена от бездънната каса на „Позитано“ 20.
Импровизираните социолози назначени от червената клика в началото на 90-те, направиха опит за изключително по-груба измама от Костинбродската афера преди година. Тогава Бареков призна в прав текст: „От пролетта насам обърнах палачинката, телевизията е враг на ГЕРБ и Борисов. Особено след провокирания скандал с депутата Доброслав Димитров вече не бе трудно да се досетим, че изпълнителният директор Бареков ще атакува първата партия с всички възможно методи. Донякъде позицията им бе разбираема, честна и най-важното – ОБЯВЕНА!
Дори в интервю с Цветан Цветанов тогавашният все още водещ на „Гореща точка“ каза с две думи: „Вече съм срещу вас!“. Това е честен подход – като ще се биеш с някой казваш на всички – било каквото било вчера, днес влизам в битка с него и каквото каже народът в последствие.
Нещо далеч по-угнетително и отвратително се случи в последните месеци. Защото ако Бареков тръгна срещу Бойко 10 дни преди изборите, то дежурните коментатори бяха мобилизирани от Станишев и Моника да обикалят де що има студия и медии, обяснявайки, че народът вижда „социалния пакет“, че властта била стабилна защото нямаше зима и сметките за ток не натовариха изтънелите ни джобове. Прословутите опорни точки бяха доразвити и натоварени със съдържание, недостойно за политическа сила, водена от евросоциалист номер 1!
За наша радост дъртите влъхви изпяха лебедовата си песен и повече няма да ни занимават с платен слугинаж и политическите си поръчки. Живеем в демократична държава – няма как да им закрием фирмите или бизнеса. Но спокойно може да ги бойкотираме – да не гледаме предавания с тяхно участие, да не купуваме вестниците където най-често се поява повърнатото от зловонните им уста. Така по естествен път те ще изчезнат, смазани от хорското неодобрение и чрез естествения подбор на свободния пазар, гарантиран от дясното общество.
Нещо което хич не кореспондира с любимата им планова икономика и намеса на любимата им партия-държава във всички сфери на обществения живот.
Социолозите са ясни, нека видим политолозите или поне най-активната в последно време – фамозната доцентка от СУ – Мара Пиргова.
Като хвърлим един-два погледа в това чудо на политологията ще открием, че Пиргова е политически хамелеон пред който Орешарски може само да наведе засрамено поглед.
Получила образованието си от компартията в Русия, продължила работата за ДПС, акостирала в ЛИДЕР като заместник-председател на миньорската партия.
Напоследък тя акостира отново при социалистите за да защити любимата си щерка, известна с поръчката да напише пасквил срещу част от интелектуалния ни елит, имащ донякъде заслуга за единственото завоевание на крадливия Преход – цивилизационния избор към ЕС и НАТО!
Та сега дъщерята на Пиргова осребри индулгенциите си към червените кхмери получавайки уж 200 процента избираемо място в листата на БСП.
Договорката бе ясна – БСП взима 5 мандата, първият Станишев се отказва и хоп щерката е вътре с двата крака. Към днешна дата тя пак е вътре ама в блатото – хитрата сврака с двата крака.
Показателен бе залпът изстрелян от заслужаваща награда БГ Мама на годината – Пиргова. Тя атакува миньорите, че били прости и тъпи. Всичкото коментатор се впусна да и дири сметка как можело така да говори, но не прочетоха какво се крие между редовете.
Ами „тъпите миньори“ изхвърлиха от сигурното местенце в Брюксел любимата дъщеричка. Защото Станишев е изместен от 15-я Неков, а след отказването на лидера другите трима ще са Йотова, Пирински и Курумбашев.
Ролята на „тъпите миньори“ в ужасната сделка между Станишев и Ковачки е да отидат под строй да пуснат за 15. Те наистина ги имаха за малоумни и им казаха само това: „Ти си олигофрен, ще пуснеш за 15“
И миньорите като олигофрени пуснаха за 15 и забиха в задника на Станишев и Пиргова шут в задника и...още нещо. Нещо което ще помнят цял живот всеки път когато пак се опитат да помислят за тъп народа и миньора.
И да вземат да четат по-често БългарияУтре защото шута в задника им го предрекохме преди месеци. Да бяха спестили някой лев от черен пиар и червена пропаганда. А и да бяха оставили миньорите на мира!