Fibank изпрати спортистите за Европейските игри в Минск с лъвчета за късмет

Изпълнителният директор и член на УС на банката г-н Чавдар Златев раздаде талисманите на състезателите

Лъвчета за късмет от Fibank получиха спортистите, които заминаха за Европейските игри в Минск. Спортният форум ще се проведе от 21 до 30 юни в столицата на Беларус.

Изпълнителният директор на Първа инвестиционна банка г-н Чавдар Златев връчи талисманите на момчетата и момичетата, които ще се борят за добро представяне и медали. Той пожела на всички много успехи и късмет в предстоящите състезания.

Така от финансовата институция, която е генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК), продължиха традицията да подаряват лъвчета на българските спортисти преди големи надпревари. Във Fibank вярват, че с този символичен жест помагат на състезателите да повярват в своите възможности и да дадат най-доброто от себе си.

Успехи на спортистите пожела и главният секретар на БОК г-н Белчо Горанов.

85 състезатели в 15 вида спорт ще представят България на Европейските игри в Минск. Това ще бъде второ издание на най-мащабния спортен форум на Стария континент. Първото бе преди четири години в азербейджанската столица Баку, където страната ни спечели едно златно, четири сребърни и пет бронзови отличия.