Fibank отбеляза 20-годишен юбилей във Варна - bulgaria.utre.bg

Fibank отбеляза 20-годишен юбилей във Варна

20 май 2019, 14:07 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    Fibank

Към момента 100 служители на най-голямата българска банка обслужват над 80 000 клиенти в 11 офиса в областта

Fibank (Първа инвестиционна банка) отпразнува 20-годишен юбилей в морската столица Варна. Банката отбеляза празника със стилно събитие в своя клон на бул. „Генерал Колев” 113, на което присъстваха над 150 клиенти и партньори. Водещ на коктейла беше Андрей Арнаудов, а за музикалната програма се погрижиха красивите дами от трио „Хипнотик”.

20 години след откриването на първия клон на банката във Варна през 1999 г., Fibank продължава да отбелязва високи резултати в района. Към момента 100 служители на най-голямата българска банка обслужват над 80 000 клиенти в 11 офиса в област Варна.

Домакинът на събитието, управителят на клон Варна г-н Иван Сердаров, поздрави гостите и служителите. Той благодари на клиентите за доверието през годините и изказа признателност  към всички служители на банката във Варна и региона. „За мен като управител на най-големия клон Варна е изключително важно, че всички колеги работим в екип. Това ни помага да посрещнем всяко предизвикателство и заедно с общи усилия да продължим да вървим напред”, добави г-н Сердаров.

На елегантния коктейл присъстваха Изпълнителият директор член на УС на Fibank г-жа Севдалина Василева, Главният финансов директор и член на УС на банката г-н Живко Тодоров и членът на УС г-жа Надя Кошинска.

Събитието завърши с приказна заря, която оцвети небето над града.

Етикети
Fibank


Коментари (1)

Потребител
Стоян
Определено ПИБ е банката с най-доброто обслужване поне в град Варна! Честит празник на хората, които работят там!
20 май, 16:26 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета