Парламентът ще изслуша министрите Валентин Радев и Румен Порожанов за чумата - bulgaria.utre.bg

Парламентът ще изслуша министрите Валентин Радев и Румен Порожанов за чумата

20 юли 2018, 07:59 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    Народно събрание

Искат да информират народните представители за ситуацията и мерките по ограничаване на заразата по животните

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и земеделският министър Румен Порожанов ще бъдат изслушани в парламента за чумата по животните в Странджанснко. Те поискаха това изслушване, както и подкрепа от депутатите за предприетите мерки против разпространението на заразата. Междуведомственият щаб вече имаше една среща в парламента, с цел да разясни ситуацията с чумата, но тя беше с председателите на политическите партии. Двамата министри искат да информират всички народни представители, тъй като желаят пълно разбиране и подкрепа за предприетите действия по евтаназия на заразените животни.
„Няма как ние да спасяваме държавата от такова зло като чумата по животните, а някой да работи срещу това. Това е работа срещу националната сигурност. Във вторник и сряда получихме уверение от политическите сили, че ни подкрепят и сме предприели правилните действия. После имаше митинг. Там беше г-жа Корнелия Нинова и каза, че не сме ги убедили, че има чума“, каза вътрешният министър преди ден и обясни, че в щаба са разколебани до колко са разбрани и, че искат препотвърждение на доверието от страна на политическите сили.

 Коментари (1)

Потребител
муспи
Има два варианта за правителството което се занимава с геноцида над българския народ. Единия е че няма никаква чума, а правителството си провежда в рамките на геноцида избиването на животните. Втория е, че чума има, доставена е от правителството именно в плановете по геноцида. Трети вариант просто е невъзможен, - три десетилетия доказана праволинейност на властта.
23 юли, 03:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Арт и Стил