Операцията е успешна! Прекрасната Надежда Огойска се възстановява

Болната от рак млада жена успя да трогне цяла България

Операцията на страдащата от рак Надежда Огойска е преминала успешно. Новината съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. Младата майка успя да разчувства цяла България, а средствата за лечението й бяха събрани с помощта на инициативата „Надежда за надежда“.

„Привет, мили хора! Благодаря, че ме “върнахте в играта”, сега аз съм на ход. Цялото ми същество е пълно с вяра и надежда, и сила! И любов! Толкова много ми давате! Всяка битка крие своите рискове, но с Бога напред и всички вас зад гърба си, аз съм готова! И знам, че не съм сама!“, написа от болницата по-рано днес Надежда.

Няколко часа по-късно последва нов пост.

„Първото, което видях щом се събудих, бяха цветовете на трибагреника ни. Усмихнах се. После усетих болка (няма да крия). С болкоуспокояващото дойде новината, че операцията е успешна. Пак се усмихнах. Не ми пукаше за болката, тя и без това ще изчезне... както и лошото усещане от анестезията. Всичко това минава! И мина!

Даже ме изведоха от интензивното доста по-рано от очакваното! Първата битка е спечелена!!!  Успяхме!!! Всички ние! Благодаря! ...сега трябва да почивам... , щастлива! Благодаря! Благодаря! Благодаря!“