Румяна Ченалова хвърли маса пари в скъпи бутици с хонорар от Цветан Василев (СНИМКИ) - bulgaria.utre.bg

Румяна Ченалова хвърли маса пари в скъпи бутици с хонорар от Цветан Василев (СНИМКИ)

11 юли 2018, 21:04 | Габи Иванова
  • Снимка:
    България утре

Иначе безработната съдийка напазарува от новата колекция на „Зара“ часове след като за пореден път тиражира лъжи в полза на бизнесмена-беглец

Помните ли коя беше Румяна Ченалова? Едната от „двете каки“ с „гнилите ябълки“ отново изпълзя от нафталина и обикаля медиите, за да защитава интересите на Цветан Василев. Този път безработната към днешна дата магистратка се е заела да потвърждава пусната точно от „онези записи“ фалшива новина срещу премиера Бойко Борисов.

Банкерът-беглец режисира от Белград цяла фейк кампания срещу министър-председателя с лъжи за „гръцки острови“ и „къщи в Барселона“.  

Прословутата къща в Барселона се появи за първи път през 2016 г. точно в „изтеклите“ в „Биволъ“ записи на Румяна Ченалова, Владимира Янева и Момчил Мондешки. Именно в тези записи със съмнителна автентичност, правени от самите герои в тях, се роди и твърдението, че Борисов е купил имот на любовница в Испания.

Тогава обаче постановката, чиято цел беше изнудване на премиера от страна на Цветан Василев, претърпя пълен крах. Затова 2 години по-късно същите герои претоплят старата лъжа с надежда за по-добър изход.

Защо се активира точно сега Цветан Василев вижте тук.

След претоплянето на лъжата от анонимна Фейсбук група, някогашната съдийка се включи по телефона при Сашо Диков в „Евроком“, за да я потвърди.

„Нямам какво да добавя освен това, което всички които са слушали записите от Янева-гейт знаят. Освен че Владимира Янева е била достатъчно близка с премиера Борисов“, изчете стария сценарий Ченалова. Това можело да бъде „установено по много начини“ и така нататък всичко, което вече сме слушали през 2016 г.

Но както някогашната съдийка сама заяви пред Диков „Произходът на доходите на един човек може да е престъпен“. 

По-интересното е, че само часове по-късно Ченалова вече обикаляше в модните бутици в „Мол Парадайз“, видя „България утре“. С хонорара от чакащия екстрадиция Василев едната „кака“ зареди гардероба си с най-новата колекция на „Зара“. Ченалова надеждно изпробва новото зареждане за летния сезон, където няма дреха под 100 лева и дефилира с тях в бутика.

На снимките от „модното дефиле“ с последния транш от Сърбия може да се насладите по-долу.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика