Миньор срещу Тетевен в дерби от втората шестица в Суперлигата - bulgaria.utre.bg

Миньор срещу Тетевен в дерби от втората шестица в Суперлигата

06 февруари 2018, 14:59 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Миньор срещу Тетевен в дерби от втората шестица в Суперлигата

Домакини са волейболистите на Миньор

Любопитен двубой очаква волейболните фенове, днес, 6 февруари в Перник. В отложен мач от 10-и кръг на Суперлигата при мъжете, един срещу друг излизат отборите на Миньор (Перник) и Тетевен Волей. Домакините са волейболистите на Миньор, като срещата започва в 18:30 ч. в зала "Борис Гюдеров",съобщи БФ Волейбол.
 
Победата е от голяма важност и за двата съперника, като те ще се хвърлят с всички сили за нея. Все пак домакинският фактор е на страната на перничани и те ще имат подкрепата на своите фенове. Волейболистите на Миньор играят силно на свой терен, като изненадаха неприятно някои от най-силните си съперници и отбелязаха победи над шампионите от Нефтохивмик 2010 и Левски София. Успех на домакините им гарантира място извън опасната зона на евентуално изпадащите тимове.
 
Спечелване на мача от страна на Тетевен Волей е жизненоважно нещо, като това означава отлепване от дъното, след като в момента заема последното 12-о място. Евентуарен успех ще бъде глътка въздух, като тетевенци ще изпреварят Арда (Кърджали).
 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета