Лазов и Лазаров с „уайлд кард“ за квалификациите - bulgaria.utre.bg

Лазов и Лазаров с „уайлд кард“ за квалификациите

01 февруари 2018, 17:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    БФТенис

    Лазов и Лазаров с „уайлд кард“ за квалификациите

Двамата получиха "уайлд кард" за квалификациите на турнира от сериите АТП 250

Общо петима ще са българските тенисисти, които ще се включат в DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Александър Лазов и Александър Лазаров получиха „уайлд кард“ за квалификациите на турнира от сериите АТП 250,съобщи БФ Тенис.

За първи път в тригодишната история на Sofia Open всички „уайлд карти“ – три за основната схема и две за квалификациите, се дават на родни тенисисти, което е изключителен стимул за развитието на най-перспективните ни състезатели.


Най-добре класираният ни тенисист след Григор Димитров – Димитър Кузманов, извоювалият „уайлд кард“ като шампион от държавното първенство на закрито Александър Донски и големият ни талант Адриан Андреев ще се включат директно от основната схема на DIEMA XTRA Sofia Open 2018.

Големият тенис турнир в София е от 4 до 11 февруари в “Арена Армеец“. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Третото издание на Sofia Open получи голяма подкрепа от сериозни компании. DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е генерален спонсор турнира от сериите АТП 250. Основни спонсори са Dubai Duty Free, Първа инвестиционна банка, „Теленор“ и Emirates. Официални спонсори са „ЕКО България“, McDonald’s, Rexona, „Банкя“, хотел „Маринела“, Mazda, Asics, Head, Dominos, „Евроинс“ и зимен курорт Банско.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ