Красавици подгряват столичани за DIEMA XTRA SOFIA OPEN - bulgaria.utre.bg

Красавици подгряват столичани за DIEMA XTRA SOFIA OPEN

26 януари 2018, 15:35 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Красавици подгряват столичани за DIEMA XTRA SOFIA OPEN

Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“

Атрактивните красавици от RING MALL TENNIS SHOW подгряват столичани за голямото спортно събитие на България DIEMA XTRA Sofia Open. Световната тенис звезда и българска гордост Григор Димитров ще защитава титлата си от миналата година на едно от най-големите спортни събития у нас - DIEMA XTRA Sofia Open 2018! Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“.

Билетите за очаквания с огромен интерес тенис турнир в София са в продажба в EVENTIM и в партньорската мрежа в цялата страна, а 5 от клиентите на София Ринг Мол ще имат шанса да спечелят премиум двойни покани на топ места за първите мачове на Григор Димитров и корейската сензация Хьон Чун. В рамките на два уикенда в търговския център ще се състои ексклузивно RING MALL TENNIS SHOW - събитие, което обединява четири атрактивни танцувални хепънинга.

Прекрасните момичета от мажоретен отбор FELS Cheerleading Team ще промотират DIEMA XTRA Sofia Open 2018 и ще предоставят възможности на клиентите на София Ринг Мол да присъстват на елитния турнир като специални гости.

RING MALL TENNIS SHOW ще се проведе на 27 и 28 януари и на 3 и 4 февруари от 16 до 18:30 ч в "София Ринг Мол", където всеки клиент ще може да участва в специалната томбола за 10 специални покани за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Единственото условие е да се снима с мажоретките на Sofia Open и да публикува снимката във Facebook страницата на Sofia Ring Mall.

Петима щастливци ще спечелят премиум двойни покани за първите мачове на Гришо и на корейската сензация Хьон Чунг в зала „Арена Армеец“. Любезните домакини от мола в полите на Витоша ще се свържат по  Facebook с късметлите, като обещават и допълнителни награди за тях.

Григор Димитров ще ви очаква в „Арена Армеец“, но преди това посетете "София Ринг Мол", за да спечелите златните си пропуски и да го гледате на живо!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета