Дневен хороскоп - петък, 1 декември 2017

 

Овен

Хармоничен ден, в който космическите ритми благоприятно ще въздействат на процеса на умствената дейност. Може да ви споходят дори оригинални идеи. Добър момент за обсъждане на бъдещите проекти и планове.

     
 

Телец

Посветете се на делата, които се нуждаят от бърз завършек. В сексуален план са възможни всякакви несъответствия. Завладялата ви меланхолия ви прави не дотам обективни и доста капризни.

     
 

Близнаци

Възможно е да почувствате някакво ново оживление и обновление, поради нарастване на енергията ви. Изостря се вашата тънка възприемчивост към околния свят. Умът ви днес работи с пълни обороти. Използвайте потенциала му пълноценно.

     
 

Рак

Днес сте склонни към флиртуване, емоционално и духовно общуване. Добро време за участие в обществени и културни мероприятия. Възможно е неочаквано събитие от позитивен характер, но също съпровождано от грижи.

     
 

Лъв

В този ден имате възможност да контролирате съдбата си. Сами ще решите дали да се подчините на волята на обстоятелствата или не. Бъдете по-избирателни в контактите си. Може някой от колегите да ви да постъпи непочтено.

     
 

Дева

Контактите и деловите срещи през днешния ден ще придобият дружески характер. Възможно е да се намери неочаквано решение на финансовите проблеми. При някои Деви ще се наложи внезапно отпътуване.

     
 

Везни

Днес сте извънредно смели и инициативни. Всичко ще ви се получава с лекота. Проявете повече самостоятелност по съществените въпроси и повече заинтересованост към работата си. Внимавайте, когато се договаряте.

     
 

Скорпион

Някои събития може да нарушат семейната идилия. Възможни са спорове и разногласия повече на идеологическа и финансова основа. С жените контактите протичат трудно днес. Като цяло изпитвате сексуална неудовлетвореност.

     
 

Стрелец

Ще настъпят някакви промени във вашия емоционален свят. Нараства чувствителността ви и вътрешната агресивност, което може да се обърне срещу вас. За мнозина актуални ще бъдат материалните въпроси.

     
 

Козирог

Днес лесно можете да се приспособите към течението на събитията. Ще проявите практическата страна на интелекта си. Денят е подходящ най-вече за всекидневните неща и решение на всякакви битовизми.

     
 

Водолей

Днешният ден може да се превърне в ден на изпитанията и преобразованията. Препоръчва ви се да бъдете внимателни в общуването си с останалите представители на човешкият род.

     
 

Риби

Днешният ден ще изисква от вас да проявите пълна концентрация и внимание в това, с което се занимавате. Някои от вас ще имат любовни терзания, а настроението ви ще е една променлива крива.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Първият ден на новия месец ще е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Нова информация за старите проблеми можем да получим сега и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде направо, а чрез символи и алегории.