Дневен хороскоп - четвъртък, 30 ноември 2017

Хороскоп

29-11-2017, 18:34

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не са изключени днес сериозни служебни изпитания. Обстановката в колектива няма да е твърде хармонична и вие може да се окажете жертва на сплетни. Съветът към вас е да запазите уникално търпение, въпреки че ще ви е доста трудно!

     
 

Телец

Днес ще имате пълни основания да се чувствате доволни от живота. Единственото, което може да ви извади от равновесие са хората, които се стремят да наложат своята ценностна система над останалите. 

     
 

Близнаци

Днес ще получите възможности да измените живота си към по-добро, но е нужно да разчитате само на себе си и да действате активно. Първите стъпки ще бъдат извървени с труд, но след това ще е лесно.

     
 

Рак

Би могло да се каже, че обстоятелствата не се развиват твърде във ваша полза. Жените днес са по-склонни да потъват единствено в емоциите си. Но да се забравя за настоящите дела и битовите проблеми не трябва. Те изискват своето решение и то почти незабавно.

     
 

Лъв

Днес следва да сте внимателни към околните. Особено внимание отделете на близките си хора. Възможно е да възникне неприятна ситуация, в която да искат искрено да ви помогнат, а всъщност да излезе, че ви правят мечешка услуга. 

     
 

Дева

Днес сте предразположени повече да се самосъжалявате, оплаквате и да обвинявате другите за вашите несгоди. Не се сърдете, но голяма част от тях са силно преувеличени и са реални само във вашия ум. Кажете къде загубихте оптимизма си? 

     
 

Везни

Далече сте сега от проблемите на другите, но пък сте изцяло погълнати от своите. Някои ще се почувстват уморени и неспособни за сериозна и продължителна работа. Благоприятно е за пътуване.

     
 

Скорпион

Днес можете да се окажете във вихъра на романтични страсти - любов от пръв поглед, ревност, страстни обятия и други. Обаче във вашите очи всичко това ще е повече мелодрама, отколкото свидетелство за истински и дълбоки чувства.

     
 

Стрелец

Днес вашата активна жизнена позиция може да ви подведе. Не обещавайте на никого своята помощ, поне докато не проучите по-подробно ситуацията и не бързайте да вземате страна в разгарящ се конфликт.

     
 

Козирог

Има хората, на които е неизгодна реализацията на вашите планове, затова може да се опитват да ви пречат или да ви отклоняват от намеренията ви. На вас ще са ви необходими максимум упорство и настойчивост, а също умението да отхвърляте всичко, което пречи за достигане на целите ви.

     
 

Водолей

Днес ще трябва здраво да се потрудите, за да получите желаното. Ще намерите достатъчно време и сили за решаване на различни проблеми, но в края на деня може да се почувствате като опустошени. За снемане на стреса ще помогне общуването с близките.

     
 

Риби

Днес за вас ще има единствено значение уюта, комфорта и да получавате естетическа наслада. Всичко това ще спомогне да се настроите позитивно. Именно вие ще правите всичко възможно светът да стане по-добър, ще помагате на нуждаещите се. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят се очаква да премине мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да повече се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава.
В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!
Обърнете внимание, че молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.