Стамен Белчев: ЦСКА е готов за мача с Верея - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: ЦСКА е готов за мача с Верея

08 септември 2017, 19:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стамен Белчев: ЦСКА е готов за мача с Верея

Може да се очаква Барт и Лое да направят дебют

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че не е изключено новите попълнения Александър Барт и Раул Лое да направят своя официален дебют за „червените” още в мача срещу Верея в петък. Срещата на "Българска армия" е с начален час 20:00.

„Мисля, че отборът е готов за мача с Верея. Надявам се, че паузата в отбора се е отразила добре на футболистите – едни са презаредили батериите, други са починали. Смятам, че сме готови да изиграем този мач както трябва и да се поздравим с победа”, коментира Белчев пред клубната телевизия.

Александър Барт и Раул Лое попаднаха в групата за сблъсъка и най-вероятно ще изиграят първия си официален мач за ЦСКА.

„Щом са в групата, може да се очаква, че ще направят дебют. Има време до мача, ще преценим. Доволен съм от желанието и старанието от тяхна страна за краткото време, в което сме заедно. Опитни футболисти. Въпрос на време е да покажат добри игри и да помогнат на отбора”, каза още той.

„Мисля, че Верея е един от добрите отбори в групата. Фактът, че са само три точки зад нас говори достатъчно. Могат да бъдат опасни, ако ние не спазваме тактическа дисциплина, ако не ги пресираме и ако стоим далеч от тях.  Това разбира се важи не само за Верея, а за всеки един отбор срещу който играем. Надявам се утре да покажем едно добро лице”, допълни Стамен Белчев.

„Всяка седмица говорим, че не трябва да подценяваме никого. Ако го направим ще ни изиграе лоша шега. Пак казвам, че те са само три точки зад нас. Трябва да подходим много концентрирано, нищо повече”, каза още старши треньорът на ЦСКА.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета