Дневен хороскоп - вторник, 29 август 2017

Хороскоп

28-08-2017, 18:36

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември 2017

Слънчев календар - понеделник, 28 август 2017

 

Овен

Предстои ви да покажете днес много от вашите способности и да се приспособите към новите обстоятелства, проявявайки както изпълнителност, така и творчески подход към работата си.

     
 

Телец

Целият ден трябва да балансирате между домашните проблеми и служебните ангажименти. Вътрешното ви чувство ще ви предупреди кои са вашите неприятели и ще предугадите интригите им срещу себе си.

     
 

Близнаци

Днес ще сте по изнервни и неспокойни. Трудно ще ви е да останете на едно място или да се съсредоточите върху нещо сериозно. Не се занимавайте с важни дела, защото не сте способни в този момент на обективна преценка.

     
 

Рак

Благоприятен ден като цяло. Проявете малко повече активност. Има обещаващи показатели за успех на вашите начинания, но лесно можете да се подведете сами или да бъдете подведени от другите.

     
 

Лъв

Благоприятен ден за поемане на важна отговорност в личния или професионален план. Обърнете внимание на нови делови предложения или ново запознанство. Постарайте се да извлечете максимална изгода за себе си. 

     
 

Дева

Днес служебните дела ще се нуждаят от максимална концентрация, дисциплина и организираност. В дома си също трябва да поемете всичко в свои ръце и да въведете нужният порядък. Всичко вас чака.

     
 

Везни

Вашата умереност ще накара някои хора да се вгледат по-дълбоко във вас. Не предприемайте кардинални решения. Всякакви ваши действия могат да се обърнат срещу вас. Внимателно следете вашето обкръжение.

     
 

Скорпион

Използвайте деня за завършване на дела и проекти, които по една или друга причина са били отлагани досега. Така ще се отвлечете от тъжни мисли, а точно това ви е нужно. Времето е подходящо за срещи.

     
 

Стрелец

Бързайте да завършите започнатите си дела или да изпълните отложените ангажименти. Не се надявайте на чужда помощ. Разчитайте най-вече на себе си. Избягвайте да се концентрирате върху досадните неща.

     
 

Козирог

Ситуациите около вас ще имат развитие в съзидателно направление. Сърцето ви ще е пълно с очаквания, а разумът с търпение. Вие сте заети с важни дела, а началството ви възлага големи надежди.

     
 

Водолей

Безпокойството ще присъства във вашите слова и постъпки, но вие не сте склонни да делите своите преживявания с околните. Сложни и дълговременни отношения ще претърпят промяна.

     
 

Риби

Ден за активно включване в работата. Създава се основа за нови емоционални преживявания. Съгласието ви за компромиси, ще увеличи шансовете ви за успех. Не закъснявайте за важни делови срещи.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЖИВОТА СИ РАЗНОЦВЕТЕН
Ние се себеизразяваме чрез дрехите си. Животът би бил доста скучен, ако трябва да носим едни и същи дрехи. Модата е начин да бъдем нови, да се представим в нов имидж. Започнете като за начало да се обличате всеки ден с различни дрехи, по различен начин. Направете го заради себе си и заради другите. Облеклото оказва голямо влияние върху настроението ни, състоянието ни, а то влияе върху събитията в живота ни. Различни тоалети - различни настроения. Различни настроения - различни тоалети. В това е насладата да бъдеш жена. Новата дреха добавя глътка радост към нашия живот.  Никоя жена не иска да бъде като  сива мишка. Открийте най-удобните дрехи за себе си и това ще ви вдъхне чувство за свобода. Раздайте дрехите, които вече не харесвате на по-бедни хора. Те със сигурност ще им се зарадват повече.