Дневен хороскоп - вторник, 1 август 2017

 

Овен

Денят може да ви донесе не малко двойствени ситуации, изискващи тъй необходимите такт и задръжки. Обърнете повече внимание на професионалната сфера. Може да срещнете известни трудности с началството или други.

     
 

Телец

Мнението на вашият партньор в днешния ден има голямо значение за вас. Бъдете търпеливи при развоя на обстоятелствата, тъй като в тях е заложен скрит процес на развитие.

     
 

Близнаци

Днес от вас ще излезе чудесен посредник, консултант или информатор. Ще задавате от своя страна неудобни или уточняващи въпроси, за да си изясните някои моменти. Тези от вас, които трябва да усвоят нови методи, ще го направят бързо.

     
 

Рак

Това към което се стремите в дадения момент едва ли ще може да бъде постигнато точно сега. Ако още не сте, то скоро ще почувствате съпротивлението на обстоятелствата. Бъдете внимателни към своето здраве и вземайте мерки.

     
 

Лъв

Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще се вдъхновите от нови интересни идеи. Трезвата оценка на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

     
 

Дева

На преден план ще се окажат не глобалните въпроси, а по-дребните дела от битов или професионален характер. Ще ви е трудно да се концентрирате дълго върху една задача. Подходящо време за обсъждане на въпросите с отплатата ви, но след 15:00ч.

     
 

Везни

В днешния ден от вас се изисква не само широта на душата, но и способност за творческо мислене. Успехът на делата ви ще зависи от вашите съобразителност, изпълнителност и подвижност.

     
 

Скорпион

Бъдете смели, вслушвайте се в себе си и не се бойте да нарушите правилата. Не е време да се осланяте на старите условности. Ще трябва да направите нещо без всякакво желание от ваша страна.

     
 

Стрелец

Голяма част от времето ви ще погълнат битовите и финансовите проблеми. Служебните въпроси също ще се нуждаят от специалното ви внимание. Възможни са малки парични постъпления от различни източници.

     
 

Козирог

С лекота ще съумеете да съчетаете изпълнителност и творчески подход при изпълнение на задачите. Ще можете да проявите пред другите своята осведоменост, съобразителност и практичност.  

     
 

Водолей

Голяма е вероятността да останете раздвоени след интензивното си общуване с повече хора. Темите на разговорите ще бъдат преимуществено от практически характер. Обсъждането на дребните детайли ще ви заинтригува повече от мащабното планиране.

     
 

Риби

Днешният ден ще положите повече усилия, отколкото друг път. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но си оставате неразбрани от другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Способи за бързо снемане на стреса
Потрийте длани – Ето още един способ да отхвърлите нервното напрежение и да избегнете стреса. Силно потъркайте дланите една в друга, докато станат горещи. Също така е полезно да разтриете ушните миди. По този начин ще се ободрите и съсредоточите върху работата.
15 минутен душ – Да се справите с емоционалните негативи ще ви помогне 15 минутен душ. Застанете под топлата водна струя, така че тя да масажира главата и плещите. Скоро ще почувствате как водата отнася със себе си всичко излишно, как „измива” конфликтите и снема стреса.
Рисувайте или оцветявайте картинки – Психолозите са установили, че оцветяването на картинки в продължение на 5 минути в период на повишен стрес, пет пъти увеличава вероятността да се завърши работата в срок. Т.е. вие ще можете не само да се освободите от стреса, но и нищо чудно да създадете някакъв шедьовър.