Дневен хороскоп - понеделник, 31 юли 2017

Хороскоп

30-07-2017, 18:39

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 30 юли 2017

Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август 2017

 

Овен

Днес ще получите нова информация, която може да измени коренно мнението ви по важен въпрос. По-добре е да слушате, отколкото да говорите. Възможно е също да настъпят някакви изменения около вас.

     
 

Телец

Днес няма да можете да бъдете достатъчно обективни. Постарайте се да обмисляте това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра. Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните. 

     
 

Близнаци

Всичко, което правите днес е необходимо старателно да бъде обмислено. Дори да се намирате в общество на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете съмишленици по теми, които ви вълнуват.

     
 

Рак

Концентрацията сега ще е трудна за вас. Нещо ви безпокои и сте в дисонанс с околната среда. Поради това в личните отношения е най-добре да избягвате сериозни дискусии или несъгласие с другите.

     
 

Лъв

ремето е доста сложно за вас. Няма да ви достига енергията, от която се нуждаете. Инициативите ви са трудни. Могат да възникнат проблеми с парите у дома ви. Не се отдавайте на чревоугодие.

     
 

Дева

Днешният ден ще е леко напрегнат, но ще имате възможност да се справите с обичайните си задачи. Текущите дреболии ще ви носят раздразнение. Може да се увеличат грижите ви в семейството или в личен план.

     
 

Везни

Изцяло само от вашата линия на поведение зависи как ще протече денят ви и в каква насока ще тръгнат нещата. Бъдете предпазливи и внимателни. Избягвайте критиките, пазете се от загуби.

     
 

Скорпион

Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

     
 

Стрелец

Въпреки че действате активно и със старание, резултатите ще се забавят. Ще възникнат незначителни пречки, които ще съумеете да преодолеете с повече упоритост и воля, но трябва много да внимавате.

     
 

Козирог

Постарайте се внимателно и детайлно да обмислите нещата и да ги видите такива, каквито са в действителност. Поради напрегнатостта си може да изпитате известно неразположение. Възможни са изненади.  

     
 

Водолей

Много са възможни днес словесни битки, диспути и разгорещени разисквания, тъй като ще бъдете склонни да говорите по инерция и без да се съобразявате с околните или да предвидите последствията. Ще кажете неща, които мислите и не мислите.

     
 

Риби

Днес ще изпитвате леко безпокойство и умора, лесна внушаемост. Настроението ви ще бъде променливо и нетрайно. Това ще даде своето отражение върху работата и личните ви взаимоотношения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

31.07. – Способи за бързо снемане на стреса
1. Разчесване – в продължение на работния ден прекаран пред монитора, мимическата мускулатура се напряга така, че главата става тежка и започва главоболие. Един от способите да избегнете стреса е разчесване на косите в продължение на 10-15 минути. Тази процедура помага да се раздвижи кръвта и да отпусне мускулите.
2. Яжте сладолед – Вкусната храна е ефективен антистресов допинг. Да запазите доброто настроение, да снемете стреса помага мазната риба, в която се съдържа омега 3, много полезна за нервната система. Ако не обичате риба, изяжте един сладолед или банан. Тези продукти действат не по-зле от антидепресантите.
3. Масаж – за да съхраните енергията си, масажирайте по 30 секунди точките под носа, между веждите, под долната устна и в центъра на челото.