Георги Денев: Стамен Белчев си върши работата много професионално

Отборът върви по възходяща линия

Един от легендарните футболисти на ЦСКА  Георги Денев, говори пред CSKA.BG. Той засегна темите за последното домакинство на Лудогорец, както и предстоящия сблъсък с Ботев (Пловдив) в неделя.

"Най-тежкото отмина мачът с Лудогорец. ЦСКА имаше всички предпоставки да победи, но не успя, тъй като и съдията повлия на крайния резултат. Груба грешка направи при изгонването на Кевин Меркадо, не беше за втори жълт картон. Но и след това се видя, че армейците стояха пак добре на терена, независимо, че бяха с човек по-малко", коментира Денев.

"Разбира се, не мога да подмина и намесата на вратаря Георги Китанов при попадението на Върджил Мисиджан. Наистина груба грешка, но кой не бърка? Не трябва да го виним, тъй като Китанов е млад вратар, има голямо бъдеще пред него. Но във футбола е така - един път спасяваш отбора си и всички те величаят, след това правиш една грешка и мненията са на другия полюс", сподели бившият футболист на ЦСКА.

"От миналия сезон виждам едно отборът върви по възходяща линия. Стамен Белчев си върши работата много професионално и тепърва добрите резултати предстоят. Фернандо Каранга е добър нападател и дава класа в нападение. Мощен е, с доста добра техника, има хубава игра с глава, помага и във фаза защита, което за един нападател в днешния футбол е много важно", допълни той.

"Сигурен съм, че още тази неделя ЦСКА ще спечели първите си три точки в първенството, въпреки че Ботев е сериозен съперник. И всичко ще си дойде на мястото. Щом Гриша Ганчев се е заел с ЦСКА, за мен това е ясен сигнал, че още този сезон ще сме шампиони. В щаба има и още спортни хора, като Стойчо Стоилов, например, които си разбират от работата и клубът ще върви във възходяща линия", завърши Георги Денев.