Стамен Белчев:ЦСКА се нуждае от търпение

Контузията на Рубен Пинто ни наруши ритъма на игра

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев намери обяснение за загубата с 0:1 от Лудогорец. Наставникът посочи Георги Китанов за виновник, след като стражът на "червените" сгреши фатално при гола на Върджил Мисиджан в 49-ата минута. Белчев изтъкна, че "армейците" се нуждаят от търпение.
"За съжаление, видяхте гола, който ни вкараха, след груба грешка на нашия вратар. С 10 души изглеждахме даже по-добре. Не се получи обаче и за съжаление разочаровахме феновете", коментира преди Диема Спорт Белчев веднага след дербито.

"Преди мача контузията на Рубен Пинто малко ни наруши ритъма на игра. Още търсим своето лице. Надяваме се в най-скоро време да бъдем още по-креативни и по-добри. Липсва ни търпението и самочувствието да играем футбол и разбира се, скоростта в предни позиции. Днес не се получи играта - нито на Меркадо, нито на Киро Десподов", каза треньорът.

"Да оставим критиката за съблекалнята. Надявам се в най-скоро време да си подобрим играта и да сме по-полезни за ЦСКА", продължи Белчев.

"Не ме притеснява Ботев. Трябва ние да си подобрим играта, това е основният проблем, това е истината. Надявам се да се получат нещата още в следващия мач", добави наставникът на "червените".