Боримиров:Не ми хареса играта на Левски

Сега ще работим усърдно, за да наваксаме всичко

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не беше доволен от представянето срещу Хайдук. „Сините” отпаднаха от втория квалификационен кръг на Лига Европа след загуба и в реванша с 1:2.

"Хванаха ни на доста контраатаки, което е необяснимо за мен, направихме доста грешки. Поведохме с 1:0, но допуснахме много пропуски и ни хванаха на контри. Видяхме сериозни грешки и при двата гола. Не ми хареса начинът, по който играхме, но имаме проблеми с физическото състояние, имахме и контузени. Не е оправдание, но това е реалността."

"Ще кажа грешките на треньорите, не пред вас. Не мисля, че селекцията е закъсняла. Като свърши първенството, трябваше да участваме в първия кръг и нямахме време за подготовка. Времето за подготовка е 6 седмици, а при нас трябваше да се прави компромисен вариант и виждаме, че някъде грешим."

"Да ви кажа, след като ни победиха два пъти, значи имат повече желание и физически са по-добре от нас. Това изоставане се наваксва с мачове, остава ни да се борим за първенството и купата. Сега ще работим усърдно, за да наваксаме всичко."

"Вече споменах, че на всеки играч му е нужно време, за да влезе във форма. За някои от новите ще има двуразови тренировки, за да наваксат изоставането. Виждате, че като се играе на празни трибуни не е приятно и се надявам това да е за последно."

"Ние поуките ще ги извлечем, не искам да анализирам сега. Първо искам да поспя, да изгледам мача и после ще анализираме. Една от грешките ни беше, че не поставихме от самото начало Хайдук под напрежение, необяснимо за мен защо."

"Когато нямаш сили и не си подготвен физически, няма как. Ние имахме много малко време първо за почивка, после за подготовка. Ние време за това нямахме, определени играчи дойдоха доста по-късно."

"Ще гоним всичко оттук-нататък, пред нас няма други алтернативи. По-важно за мен е физически да сме на познатото ниво. Трудно е, когато губиш у дома. Нека преспим всички и ще анализираме тогава."