Боримиров: Говоря постоянно с Бардон и Лусио Вагнер

Те също търсят футболисти за Левски

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров, коментира идеите си за развитие на отбора, като обяви 3-годишен план за действие.

"И през тази година ще преследваме купа и титла. За първи път от много време насам стартираме с 6 нови попълнения, а до края на август ще се стремим да надграждаме. Да взимаме добри и качествен футболисти на ключови позиции, на които смятаме да се подсилим, за да може Левски да върви нагоре. Обявяваме план за развитие през следващите 3 години, за да направим отбор, какъвто феновете ни искат да видят - да играе добре и да побеждава", заяви Боримиров.

"Всяко начало е трудно, очакваме през първите месеци да обиграем отбора, да изградим неговия скелет, а през втората и третата година да допълваме с по 1-2 двама футболисти, за да направим боеспособен отбор у нас и в Европа. Ще се водят разговори с Мехди Бурабия, тъй като за нас той е ключов футболист, около който ще градим отбора. Помните, че когато Станимир Стоилов стана треньор на Левски, през първата година ни беше трудно, но после се взеха правилните попълнения и отборът постигна успехи. Форматът в българското първенство поставя отборите в неравностойно положение. Ние имахме време за почивка само 5 дни. Сега подготовката ни е от порядъка на 10 дни. Хем трябва да ги тонизираме, хем да ги натоварваме, за да можем да сме добре подготвени за първия мач от евротурнирите, който е на 29 юни. Да, имам връзка със Седрик Бардон и Лусио Вагнер. Говоря постоянно с тях, те също търсят футболисти за Левски, казал съм им параметрите. Когато станем едно цяло, ще мачкаме всичко у нас! Само Левски!", завърши спортният директор