Цветанов: България има готовност да подпомага активно ЕС за Brexit - bulgaria.utre.bg

Цветанов: България има готовност да подпомага активно ЕС за Brexit

26 юни 2017, 16:17 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ

Цветан Цветанов пожела на Мишел Барние успех в преговорния процес

България и българските власти имат готовност да подпомагат активно екипа на ЕС по време на преговорите за Брекзит. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с главния преговарящ от ЕС за Брекзит Мишел Барние, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Двамата разговаряха в рамките на 25-тата Среща на върха на председателите на парламентарните групи от ЕНП в националните парламенти на ЕС и Европейския парламент, която се провежда в Брюксел.

Цветан Цветанов пожела на Мишел Барние успех в преговорния процес и да защити в максимална степен интересите на европейските граждани, включително и на българите, които живеят или работят във Великобритания. Барние благодари за подкрепата и подчерта, че заедно с екипа си ще полижи всички усилия за гарантирането на справедливи условия за всички европейски граждани.

Цветанов и Барние обсъдиха също предстоящото посещение в София на главния преговарящ от ЕС за Брекзит по-късно тази седмица и предстоящите му срещи с премиера и в парламента.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика