Стамен Белчев: Уточняваме нещата с Енрике - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: Уточняваме нещата с Енрике

15 юни 2017, 17:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Стамен Белчев: Уточняваме нещата с Енрике

Има интерес към наши играчи, но искаме да си запазим отбора

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев днес даде пресконференция на стадион "Българска армия" в компанията на спортния директор Пламен Марков. Ето какво каза специалистът за селекцията, подготовката, целите и към момента неучастието на "червените" в Лига Европа:

"От утре тренировките ни ще са открити. Няма кой знае какво да се види. Не се крия. Само Енрике е нов при нас. Още неща трябва да се уточнят с него и заради това не е до мен. Дано до часове всичко е наред. Очакваме още нови. Утре най-вероятно още един ще бъде тук. Водим преговори и с други. Не бързаме, не взимаме количество, а качество. Такива, които наистина да ни помогнат.


Това с евротурнирите малко забавя нещата. Някои от тези, с които преговаряхме, отказаха поради тази причина. Манолев и Бодуров остават. Всичко е решено около тях.

Целите пред ЦСКА винаги са високи. Целта ни е да имаме постоянство в играта, както беше през втория полусезон. С новите трябва да надградим. Резултатите да бъдат по-добри от миналата кампания.

Рубен Пинто е договорен и е футболист на ЦСКА. Ако вземем нови, може да има и отпаднали от състава. Нормално е да има интерес към наши играчи, но искаме да си запазим отбора. Ще имаме нов вратар със сигурност. Александър Цветков не го искаме. Ако не участваме в Европа... Ние сме ЦСКА. Не може футболист на ЦСКА да е по-малко мотивиран, защото няма да играе в международни мачове".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета