Стамен Белчев: Нека феновете имат малко търпение - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: Нека феновете имат малко търпение

12 юни 2017, 17:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стамен Белчев: Нека феновете имат малко търпение

Програмата ще я направим спрямо това дали ще участваме или не в квалификационните кръгове на Лига Европа

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели плановете на тима за старта на подготовката на отбора.

Съставът се събира за първа тренировка днес на базата в Панчарево, като заниманието е закрито за фенове и медии.

Седем национали получиха по-дълга почивка от Белчев, а няколко от чужденците също ще се присъединят към отбора в следващите дни. Треньорът сподели, че до петък се очакват и първите нови попълнения на тима и дотогава ще бъде събрана и групата от футболисти, които ще пътуват за лагера в Австрия.


ЦСКА ще се подготвя на Панчарево до събота (17 юни), когато лети за алпийската страна. Белчев разкри, че е възможно да има открита тренировка за феновете в някой от идните дни.

„До края на седмицата ще тренираме в София и в събота заминаваме за Австрия. Работи се по селекцията, имайте още малко търпение. До края на седмицата се надявам, че ще бъдат оповестени първите нови футболисти. За постове още не е коректно да коментираме. До края на седмицата трябва да се съберем целия отбор. Пуснах националите до петък. Също Стойчо Атанасов, Тонислав Йорданов и Ангел Лясков. До петък трябва всички да се присъединят”, коментира Стамен Белчев пред официалният сайт на клуба и продължи:

„Нека феновете имат малко търпение. Засега няма нищо ново. Надявам се четвъртък, петък може би да има открита тренировка. Тепърва ще преценим как ще продължава подготовката, защото още не знаем дали ще участваме в Лига Европа или не. Съобразяваме се с това и не избързваме с плановете. Нека да изчакаме последното решение дали ще участваме или не и спрямо това ще направим програмата.”Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета