Дневен хороскоп - събота, 15 април 2017

Хороскоп

14-04-2017, 21:07

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

 

Овен

Битовите грижи и проблеми ще заемат почти цялото ви време. Пренебрежителното отношение към друг човек може да стане повод за конфликт. Втората половина на деня е благоприятна за разходка, активен отдих и развлечения.

     
 

Телец

Вероятно е достигането на някаква цел или значително предвижване по пътя на поставената цел. Денят обещава да бъде благоприятен в любовните отношения. Тези, които още нямат своя половинка, имат шанс да се запознаят с нея днес.

     
 

Близнаци

Звездите показват подем във финансовата сфера. Вероятно връщане на стар дълг, печалба от билет или намиране на ценна вещ. Следобеда не е изключено неприятна среща или неприятно известие. Вечерта е благоприятна за активен отдих и развлечения.

     
 

Рак

Благоприятен ден за ново запознанство, пътуване и посещение на нови места. Свежите впечатления сега са ви необходими повече от всякога. Събиране на положителни емоции. Може да се материализират някои ваши творчески пориви.

     
 

Лъв

Днес сериозно и отговорно се отнасяйте към всичко. Склонността към рисковани мероприятия може да ви въвлече в явна авантюра. Вдъхновението и готовността да преодолявате всякакви трудности ще ви донесе успех.

     
 

Дева

Заемете се с почистване на дома или даден участък. Въздържайте се от активна дейност иначе. Сред близките ще намерите спокойствие и любов, но навън може да се сблъскате с нечие грубовато поведение. Избягвайте дългите разходки.

     
 

Везни

В семейните отношения може да почувствате ревност в следствие резултат от необмислени думи или постъпки. Със своя природен такт и деликатност може да избегнете всякакви проблеми. На втори план може да се появи обезпокоителна новина.

     
 

Скорпион

Мнозина ще искат да покажат своята изключителност пред другите. За жените в този ден постъпките могат да бъдат недостатъчно обмислени и непредсказуеми. Прояви на прекалена капризност и агресивност.

     
 

Стрелец

Днес контролирайте емоциите и се вслушвайте в съветите на близки и приятели. Вечерта е благоприятна за активен отдих, развлечения, сексуално разтоварване и нови запознанства.

     
 

Козирог

Преоткрийте света с новото си виждане и не си налагайте самоограничения. Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания.

     
 

Водолей

Случайно стечение на обстоятелствата може да ви донесе късмет. Дайте си сметка за онези дребни неща, които предизвикват вашето съпротивление и ви карат да недоволствате от другите.

     
 

Риби

Денят символизира състрадание и милосърдие и ще премине под знака на приятелството и любовта. Не е нужно да доказвате своята преданост, тя се усеща. Изключете финансовите операции, покупко-продажби.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ако в течение на деня сте събрали “чужда” енергия чрез ръкостискане, случайно докосване, пари, документи, огледала, вещи, то обезателно в края на работният ден или след свършване на работата си, изтръскайте шест пъти ръцете си по направление към земята и щателно ги измийте с хладна вода. Това снема отрицателната информация. Ваната или душа подобряват самочувствието. Не ви ли се иска след някое неприятно събитие да се изкъпете? Миейки се ние не само отмиваме  от себе си мръсотията, но и снемаме напрежението и се избавяме от вредната енергия, възстановяваме целостта на аурата. Ако имате проблеми със съня си опитайте със следното. Преди да легнете да спите, сложете под възглавницата си, където ще бъде главата ви едно огледалце с отразяващата повърхност надолу. Можете да спите спокойно вече.