Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

Хороскоп

08-04-2017, 19:03

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Когато човек е щастлив, той е добър. Но не винаги добрите хора са щастливи.

Активно придвижвайте плановете си в първата половина на седмицата, а втората посветете на личните си дела. Не се учудвайте, ако има малко повече емоции през следващите дни. За да избегнете досадните недоразумения и да не стават грешки, постарайте се по-добре да обмисляте своите действия. Движението на планетите открива пред вас твърде много възможности в най-различни сфери, но това може да отнеме силите ви и неблагоприятно да се отрази на здравето ви. Възможни конфликти с най-близките хора. Вашата неотстъпчивост действа на всички върху нервите.

Благоприятни дни - 15, 16

Неблагоприятни дни - 10, 11

     
 

Телец

Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите.

През тази седмица вероятно ще ви се прииска да промените нещо в живота си. В добавка към желанията ви ще има наличие и на възможности, така че гледайте да не пропуснете шансовете. Доста от вашите замисли биха могли да се осъществят, ако подходите наистина правилно в този момент. Работата ви ще бъде ефективна, тъй като са ви обхванали и делови пориви. Ще намерите решението на сложен казус за вас. Ще ви занимават въпросите за любовта, вярата и приятелството. Избягвайте излишната критичност в отношенията с другите.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 12, 13

     
 

Близнаци

С неизбежното и боговете не спорят.

Звездите предупреждават за неочаквани обрати в съдбата. Възможни са нови предложения от колеги в бизнеса, интересни идеи, които не могат да бъдат пренебрегнати. Може да получите възнаграждение за работата, извършена в предишни седмици. Не е изключено делово пътуване. Важните решения трябва да се приемат спокойно и без бързане, след претегляне на всички плюсове и минуси. Леко понижение на енергийният ви потенциал. В личния си живот може да бъдете изправени пред не лесна ситуация, затова бъдете предпазливи и внимателни, избягвайте острите изказвания.

Благоприятни дни - 10, 11

Неблагоприятни дни - 15, 16

     
 

Рак

Грижата за излишното често се съчетава със загуба на необходимото.

Седмицата ще донесе както положителни, така и  отрицателни тенденции. Ще премине за вас в много суетене, дребни проблеми и грижи. Семейните грижи ще ви идват в повече. За себе си ще разполагате с малко свободно време, а ще ви се иска да свършите толкова много неща. Ще трябва да се разделите с някои отживелици. Ще имате благоприятни възможности, макар и малко. Критиката на други хора ще ви доведе до раздразнение и изнервеност, но отношението им ще ви разстрои само кратковременно. Не пренебрегвайте здравето си.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 10, 11

     
 

Лъв

Най-трудно е да познаеш себе си, най-лесно е да поучваш другите.

Предстои ви доста активност и движение. Очакват ви положителни промени, които ще се развиват във ваша полза. Правилно трябва да наблягате върху създадените акценти. Ще се отличите като доста ярки личности, ще греете със собствената си неотразима светлина и ще очаровате околните. Ще имате прекрасна възможност да докажете себе си. За да не усложните живота си и на останалите също, по-добре избягвайте нравоучителния тон. Седмицата ще бъде доста противоречива сама по себе си и околните ще виждат постъпките ви в съвсем различна светлина.

Благоприятни дни - 10, 11, 15, 16

Неблагоприятни дни - 12, 13

     
 

Дева

В щастието бъди умерен, в нещастието – разумен.

За вашето настроение в настъпващият период има какво още да се желае. Мнозина ще изпаднат в дълбока меланхолия. Развивате висока чувствителност, заедно със свойствената ви интуитивност за живота. Препоръчва ви се да анализирате своите предишни грешки. Колкото по- бързо направите това, толкова е по-голяма вероятността да излезете от някои ситуации по-бързо и без загуби. Пазете се от високомерни хора. Някои трудности ще можете да ги предвидите. Много от проблемите ви ще се решат съвсем леко.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 15, 16

     
 

Везни

Животът е прекрасен, стига да знаеш как да си го направиш такъв…

Ще се занимавате основно само с рутиинни дела. Това, за което досега не ви стигаха силите, вече ще можете да довършите на спокойствие. Ще ви бъде трудно в някои моменти, но ще получите удовлетворение накрая. Няма да ви липсват нови идеи. Във вас могат да възникнат противоречиви чувства. Придържайте се към минимум работа и максимална почивка. Силно се впечатлявате и очаквате от съдбата  твърде много. Чувството за собствено достойнство ще бъде отправна точка за вашите нови действия.

Благоприятни дни - 15, 16

Неблагоприятни дни - 10, 11

     
 

Скорпион

Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой да те прикове към кръста.

През тази седмица спокойно плавайте по течението. Всичко ще се нареди именно както трябва. Междувременно е възможно е да се получат недоразумения или да изпаднете в неловка ситуация. Отстоявайте своите права, но не се увличайте. Главното е да намерите действащи аргументи. Замаскирайте уязвимите си места, за да не ви манипулират. Не събирайте голяма компания в собствения си дом, ще останете разочаровани. На гости също е за предпочитане да не ходите. За приятелски срещи изберете неутрално място.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 12, 13

     
 

Стрелец

Чашата на живота щеше да сладни непоносимо, ако в нея не капеха и малко горчиви сълзи.

Усилията, които полагате ще бъдат увенчани с положителни резултати. Пред вас ще се открият нови перспективи, но трябва да проявите спокойствие и настойчивост. Ще имате благоприятни дни, но и напрегнати също. Необходимо е да приложите максимум сили и търпение, за да не се оправдаят очакванията на недоброжелателите ви. При семейните обстановката може да е емоционално конфликтна. Свободните от вас ще имат нови възможности за запознанства.

Благоприятни дни - 10, 11

Неблагоприятни дни - 15, 16

     
 

Козирог

Не се натрапвай, за да не те отблъснат, но не стой и настрана, за да не те забравят.

Седмицата ще е наситена с много контакти, но те ще са предимно от делови характер. Може да донесе на някои сериозни и съвсем неочаквани промени. Трябва да балансирате всичко между работата и семейството. Събитията до голяма степен ще зависят от вашите действия. Крайно време е да приключите с много неща около себе си. Ако се окажете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият нови перспективи и ще поддържат начинанията ви. От странични източници ще получите още полезна информация. Не се страхувайте от новото, което идва.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 10, 11

     
 

Водолей

Мъдър е този, който знае не много, а нужното.

Седмицата подхожда повече за по-спокойни и привични занимания. Битовите проблеми също ви чакат. Положителните емоции ще бъдат повече от отрицателните. Не всичко, което се случва ще се поддава на еднозначна трактовка. Каквото и да ви е в момента, всичко е временно и не трябва да се задълбочавате в преживяванията. Няма непоправими неща. В службата ви ще ви изнерви настъпилата суматоха. Не поемайте непремерени рискове. Вслушвайте се в приятелските съвети малко повече. Използвайте своята комуникативност на сто процента.

Благоприятни дни - 10, 11, 15, 16

Неблагоприятни дни - 12, 13

     
 

Риби

И животът като баснята се цени не по дължината си, а по съдържанието.

Ще се радвате на добър жизнен тонус. Обстановката постепенно ще започне да се нормализира. Воля плюс целеустременост плюс организаторски способности ще доведат до успех на повечето от начинанията ви. Ако забележите, че съдбата е благосклонна към вас, действайте уверено - тя обича смелите. Изявените личности могат да се справят с по-големи начинания. Напрежението на работното място малко ще ви поизпоти, но няма нищо страшно. Ще се справите, а при някои ще се отрази и върху увеличение на доходите.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 15, 16