Стамен Белчев: Каранга има голяма амбиция да бъде полезен на ЦСКА - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: Каранга има голяма амбиция да бъде полезен на ЦСКА

12 април 2017, 08:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    cska.bg

    Стамен Белчев: Каранга има голяма амбиция да бъде полезен на ЦСКА

Стоим по-добре от съперниците, но резултатите ни бягат

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред БНТ за всичко случващо се на "Армията" през последната седмица и какви са очакванията за развитието на отбора през следващия сезон.

"Във всеки мач през пролетта досега стояхме по-добре от съперника, но резултатът ни бяга, защото не успявахме да реализираме положенията си. Сега срещу Черно море най-после реализирахме повече, макар отново да имаше какво да се желае от завършващата фаза. Убеден съм, че рано или късно ще започнем да бележим много и нищо чудно някой съперник да го отнесе. Насъбра ни се много и трябва да излезе. Опитвам се да развия отбора, а през лятото ще е нужно да надградим с няколко нови играчи. И вече през следващия сезон очаквам ЦСКА да е много близо до титлата", коментира Белчев.

"Очакванията към Каранга първоначално бяха да вкарва едва ли не по 3-4 гола на мач. Имах сериозен разговор с него в седмицата преди Черно море, а най-хубавото е, че се разписа. Той няма и тежка травма, каквито съмнения имахме първоначално. Разчитаме на него и се надяваме да става все по-полезен. Фернандо има голяма амбиция да бъде полезен на отбора", добави наставникът.

"Аз бях най-ядосаният човек след загубата от Лудогорец. Но като пропускаме и като съдията е сбъркал, какво повече можем да направим. Старая се да държа играчите далеч от това, което се пише за клуба. Искам да се абстрахират от всичко и да слушат само това, което казва ръководството, футболът в България на моменти се приема като война. Опитвам се да убедя играчите, че това е удоволствие, а не постоянна битка", каза още Стамен.

Етикети
ЦскаАрмията


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Спорт