Дневен хороскоп - сряда, 29 март 2017

Хороскоп

28-03-2017, 19:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2017

 

Овен

Може да се наложи да се справяте с някакви неприятни дела, които не бива да се отлагат, нито да бъдат оставени на други хора. Колкото по-бързо пристъпите към тяхното изпълнение, толкова по-добре. 

     
 

Телец

Девизът ви за деня е: „Спри и помисли!” Необходимо е да осъзнаете какво ви пречи и каква е истинската причина за вашите проблеми. Добре ще е да се освободите от излишната баласт- негативни мисли, спомени, връзки. 

     
 

Близнаци

На някои от вас ще им провърви във финансовите въпроси. Неподходящо е за нови делови отношения и подписване на договори. Възможно е да имате противоречия с колеги, а редовете на вашите съюзници да оредеят. 

     
 

Рак

Личните ви отношения ще се развиват хармонично, но не и без усилие от ваша страна. Веднага щом опитате да се отпуснете, че всичко е вече наред, сякаш започват отново проблемите да ви връхлитат.

 

     
 

Лъв

Денят няма да ви се стори толкова безсмислен, ако сте готови да се задоволите и с малкото, което имате. Разбира се няма да е лесно да ограничите царствения си апетит, но при дадените обстоятелства е по-добре да се примирите. 

     
 

Дева

Късметът днес е възможно да се обърне срещу вас. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да ви попречи да реализирате плановете си, както и да се натегнат отношенията ви с хората, от които зависи вашето спокойствие и просперитет. 

     
 

Везни

Ако в последно време сте си поставили някакви цели, то от днес ще започнете бавно да се приближавате към тях. Не е подходящ момента да се обсъжда смяната на месторабота или сътрудничество с евентуални партньори. 

     
 

Скорпион

Вашите дела засега са в застой и няма да сте в състояние да го прекъснете, независимо колко усилия ще положите. Обстоятелствата около вас са неблагоприятни. Денят подхожда повече за размишления, отколкото за решаване на практически проблеми. 

     
 

Стрелец

Не се съмнявайте в успеха на вашите начинания. Общуването с някои хора ще ви вдъхнови още повече, а други ще споделят вашият оптимизъм. Не е изключено обаче да имате проблеми в отношенията с обичан човек. 

     
 

Козирог

Нежелателно е да обсъждате своите планове с хора, които нямат пряка връзка с тяхната реализация. Няма да сте против силните емоции и бурните страсти, но ще останете сдържани пред подобни изблици.  

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналния ви начин на мислене, за да намерят изход за излизане от нестандартна ситуация, но за съжаление вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

     
 

Риби

Ще бъдете твърде нетърпеливи, което ще дразни вашите близки, които няма да могат да влязат във вашия ритъм днес. Достатъчно ще е малко да го „забавите”, за да избегнете дребните спорове и разногласия. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Призовете архангел Михаил да бъде до вас днес. Той се слави с особено голяма сила, защото е избрал да свети ярко, отразявайки великата енергия на Създателя. Помолете го да ви даде сила и смелост, особено когато решите да следвате най-съкровените си желания. Той може да ви помогне да преминете благополучно през вратата на жизнените промени. Говорете с архангел Михаил за всички страхове, съмнения или несигурност, които таите в себе си. Той ще ги разпръсне и ще раздуха пламъците на вътрешният ви огън, разкривайки енергията и силата, които винаги живеят във вас.

„Призовавам архангел Михаил да бъде с мен през целия ден. Предавам на него всичко, които ме измъчва, и го моля да ми помогне да се почувствам в безопасност. Моля да ме закриля и направлява в новите начинания в живота ми.”