Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2017

Хороскоп

25-03-2017, 19:02

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Да избереш време, значи да спечелиш време.

В настоящият момент Овните могат да добият най-голям успех, само ако внимателно се вслушват в потребностите и нуждите на своето обкръжение. В бъдеще, събраните знания ще могат да послужат за нещо и да ви отправят към нужното направление. Активни действия към момента не предприемайте, а само изчакайте по-удобен момент. Достатъчно е да се съсредоточите към ежедневните си грижи. Въпреки трудния период ще запазите позициите си. Ще ви помогне вашата устойчивост.

Благоприятни дни - 01, 02.04

Неблагоприятни дни - 28, 29.03

     
 

Телец

Атмосферата е изпълнена с позитивна енергия за вас.

Вашият ентусиазъм ще се прояви в различни сфери на живота. Емоционалната ви настройка ще създава около вас аура на притегателност, особено за противоположния пол. На вашата напористост и трудолюбие, както и на добрия късмет през тази седмица ще ви завидят всички, които са около вас. Планетите дават знак да замълчите за своите планове и да не ги доверявате на случайни хора. Добър подход от ваша страна е да наблегнете върху разширението на своя духовен и интелектуален потенциал.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 30, 31.03

     
 

Близнаци

Ситуациите отиват към своя логически завършек

Пред вас ще се открият нови хоризонти, даже когато си мислите, че нямате никакъв шанс. Приливът на енергия ще се засили, а най-вероятните сфери на приложението на тези сили ще станат романтичните увлечения и финансовите въпроси. Успешни ще бъдат вашите изследователски действия. Опитвате се да контролирате нещата според своите възможности обаче няма да успете да се справите с всичко сами. Имате много повече поддръжници, отколкото противници, така че възползвайте се.

Благоприятни дни - 28, 29.03

Неблагоприятни дни - 01, 02.04

     
 

Рак

Не чакайте, а действайте!

Във вашите ръце има много възможности, които ще способстват успеха ви, но вие малко се доверявате както на себе си, така и на другите. Повишете вашата делова активност, но избягвайте да се нагърбвате с прекалено много отговорности, както в деловата сфера, така и в сферата на личните отношения. Спомнете си, че сте живи хора и освен работа в този живот има и други неща. Не се превръщайте сами в жертвен агнец в името на околните.

Благоприятни дни - 30, 31.03

Неблагоприятни дни - 28, 29.03

     
 

Лъв

Главната сила е силата на духа.

Активните действия ще бъдат свойствени за вас през седмицата. Предстои ви да работите продуктивно, но не разчитайте за всичко да се справите сами. Не се притеснявайте да потърсите помощ, а скоро ще имате възможност да си върнете услугата. В колектива, където работите, бавно назряват промени. Проблеми се очертават в партньорските отношения /семейни, любовни, бизнес/. В материалната сфера може повече да ви провърви. За творческите личности е времето на интересни находки, идеи и бързото им въплъщение в реалността.

Благоприятни дни - 28,29.03; 01, 02.04

Неблагоприятни дни - 30, 31.03

     
 

Дева

Спазвайте мярката във всичко.

Настроени сте конструктивно и ще бъдете в емоционален подем през седмицата. Очакват ви изненади, повечето полезни и приятни. Заемете се с изпълнение на плановете си, а всичко останало ще се нареди само. Най-важното е да не заривате главата си в пясъка. Ще ви дразни неорганизираността и мудността на другите, но нищо не може да се направи. Възможни са в някои моменти  разногласия в семейния живот или във взаимоотношенията с любимия човек. Въпреки това, романтичните ви замисли ще могат да се реализират. От там ще черпите жизнените си сили.

Благоприятни дни - 30, 31.03

Неблагоприятни дни - 01, 02.04

     
 

Везни

Добре дошли в реалността!

Конфронтацията в деловите отношения сега наистина може да ви създаде проблеми. Пътят към компромисите ще бъде сложен. Ако имате работа по съвместителство, то трудно ще управлявате всички дела едновременно. Сега се сменят правилата на играта и се залага дългосрочна програма във вашия живот. Не нагнетявайте сами напрежение в личните си отношения, които и без друго са в преломен момент.

Благоприятни дни - 01, 02.04

Неблагоприятни дни - 28, 29.03

     
 

Скорпион

Добри перспективи.

Започва благоприятен период, когато можете да пристъпите към реализация на плановете ви. Бъдете открити за новите идеи и сътрудничеството с други хора. Но не бързайте с промените в личен план. Скоро ще ви се открият по-добри възможности. Ще бъдете преизпълнени с емоции и чувства и ще трябва на време да се възпирате. Към всички ситуации подхождайте с повече въображение, защото не винаги прекият път води най-бързо до целта.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 30, 31.03

     
 

Стрелец

Дайте път на оптимиста в себе си!

Вие диктувате правилата в този момент и служите за катализатор на околните.  За това смело поемете вашата отговорност и оставете съмненията след себе си. Можете да започнете това, което сте планирали. Полезно е да укрепите тила си и да разпределите ролите между вас и партньорите си по важните теми. Необходимо е също да се погрижите за себе си, за да бъдете във форма. Възможно е да получите нови предложения, които първо трябва да обмислите внимателно и евентуално да потвърдите, ако решите.

Благоприятни дни - 28, 29.03

Неблагоприятни дни - 01, 02.04

     
 

Козирог

Течащата вода сама си намира път.

Отпадат всички досегашни ограничения и сега успехът зависи единствено от вашата целеустременост и готовност за действия. Начинанията, които ще предприемете бързо ще се развиват и ще донесат с времето добри дивиденти. Постарайте се по-весело да гледате на света дори моментната ситуация да не е толкова весела. Астрологическата обстановка ще пробуди във вас дух на съперничество и агресивност, но и безпокойство и нетърпеливост. Повече ще бъдете заети с удовлетворяване на личните си потребности.

Благоприятни дни - 30, 31.03

Неблагоприятни дни - 28, 29.03

     
 

Водолей

Бъди щастлив с това, което имаш!

Новите идеи, увлечения и творческа настройка ще ви държат в тонус и през тази седмица. Предстоят промени и обновлението ще бъде в полза на вашият имидж и отношенията с околните. Докато не свършите едно дело, не превключвайте вниманието и енергията си върху други дела - заради повече стабилност. Не прибързвайте да вземате важни решения. Първо преценете всички плюсове и минуси преди да предприемете нещо. В работата си проявявайте креативно мислене. В любовта бъдете откровени в желанията и чувствата. Не е изключено да има обрати в събитията.

Благоприятни дни - 28,29.03; 01, 02.04

Неблагоприятни дни - 30, 31.03

     
 

Риби

Хубавите неща се случват само при добре настроените хора.

Прекалената емоционалност може да не се отрази добре на състоянието на здравето ви и да навреди на плановете ви. Създайте около себе си творческа обстановка и се съсредоточете върху вашите въпроси. Някои детайли леко се изплъзват от вашето внимание. Голяма е вероятността в личният ви живот да се случи нещо забележително. За мнозина романтичните отношения ще имат прекрасен шанс да намерят логически завършек в най-оптималният си вид.

Благоприятни дни - 30, 31.03

Неблагоприятни дни - 01, 02.04