Дневен хороскоп - четвъртък, 9 март 2017

 

Овен

На някои от вас ще им провърви във финансовите въпроси. Неподходящо е за нови делови отношения и подписване на договори. Възможно е да имате противоречия с колеги, а редовете на вашите поддръжници да оредеят. 

     
 

Телец

Личните ви отношения ще се развиват хармонично, но не и без усилие от ваша страна. Късметът днес може да проработи срещу вас, затова не предизвиквайте съдбата напразно. Пазете се - внимавайте къде стъпвате.

     
 

Близнаци

Денят подхожда повече за размишления, отколкото за решаване на практически проблеми. Вашите дела засега остават в застой, независимо колко усилия ще положите. Обстоятелствата в момента са неблагоприятни.

     
 

Рак

Не приемайте присърце никакви критики, защото и най-малката забележка ще ви повлияе негативно. Избягвайте да се сърдите и да се поддавате на раздразнителността си, защото така още повече губите енергия.

     
 

Лъв

Предстои ви да се справите с едни неприятни дела, които не бива да се отлагат, нито да бъдат оставени на други хора. Колкото по-бързо пристъпите към тяхното изпълнение, толкова по-добре. 

 

     
 

Дева

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да ви попречи да реализирате плановете си, както и да се натегнат отношенията ви с хората, от които зависи вашето спокойствие и просперитет. 

     
 

Везни

Животът няма да ви се стори толкова безсмислен, ако сте готови да се задоволите и с малкото, което имате. Разбира се няма да е толкова лесно, но при дадените обстоятелства е по-добре да се примирите.

     
 

Скорпион

Не се съмнявайте в успеха на вашите начинания. Общуването с някои хора ще ви вдъхнови още повече, а други ще споделят вашият оптимизъм. Не е изключено обаче да имате проблеми в отношенията с обичан човек. 

 

     
 

Стрелец

Ако в последно време сте си поставили някакви цели, то от днес ще започнете бавно да се приближавате към тях. Не е подходящ момента да се обсъжда смяната на месторабота или сътрудничество с евентуални партньори. 

     
 

Козирог

Нежелателно е да обсъждате своите планове с хора, които нямат пряка връзка с тяхната реализация. Няма да сте против силните емоции и бурните страсти, но ще останете сдържани пред подобни изблици. 

     
 

Водолей

Ще бъдете твърде нетърпеливи, което ще дразни вашите близки, които няма да могат да влязат във вашия ритъм днес. Достатъчно ще е да се „забавите”, за да избегнете дребните спорове и разногласия. 

     
 

Риби

Девизът ви за деня е: „Спри и помисли!” Необходимо е да осъзнаете какво ви пречи и каква е истинската причина за вашите проблеми. Добре ще е да се освободите от излишната баласт- негативни мисли, спомени, връзки.