Дневен хороскоп - сряда, 8 март 2017

 

Овен

Ако днес ви кажат, че бягате по тъча, значи е дошло време непременно да смените тактиката. Сега сте в подем, така че промените няма да ви затруднят особено. Даже ще ви хареса да опитате нещо ново. 

     
 

Телец

Вие се пригответе за неочаквани неща, ако не искате да изпуснете добри възможности. Опитайте да не заемате твърда позиция в ситуации, които касаят други хора, иначе ще има сблъсъци и конфликти. 

     
 

Близнаци

Днес сте особено любознателни и предприемчиви, постоянно искате да узнаете нещо ново. От друга страна малко натрупаната умора може да ви накара да се откажете от предишните си планове и намерения. 

     
 

Рак

Няма да е лошо да смените малко кръгът на общуване, който не ви влияе особено добре, негативно се отразява на самочувствието ви. Намерете си обстановка, където да не мислите постоянно какво може да казвате и какво не. 

     
 

Лъв

Сега можете да се заемете с дела, в които никога преди това не сте вземали участие. Първо внимателно обмислете нещата, после съставете план и го следвайте неизменно, за да не се окажат резултатите далече от очакваните. 

 

     
 

Дева

Съберете сили и действайте самостоятелно и тогава всичко ще бъде така, както сте го предвиждали или планирали. При това обсъждайте намеренията си с хора, които могат да ви дадат добър съвет чрез натрупания опит.

     
 

Везни

Добре ще е да не правите важни покупки, за които има голяма вероятност да се окажат със скрити дефекти. Старайте се колкото може по-малко време да прекарвате в уединение, тъй като приятната компания обезателно ще повдигне настроението ви. 

     
 

Скорпион

Не се отпускайте нито за минута, ако не искате вашите недоброжелатели да се възползват от стечението на обстоятелствата и да ви забият нож в гърба. Въздържайте се да показвате вашето отношение към случващото се.

 

     
 

Стрелец

С лекота увличате околните със своето обаяние и това ви придава повече увереност в себе си. Има и такива, които ви завиждат за това умение. Ще ви бъде полезен активния ритъм на живота. 

     
 

Козирог

Погрижете се да прехвърлите най-сложните отговорности на плещите на хора, на които имате наистина доверие. Така ще ви остане и на вас малко лично време и ще бъдете в подходящо настроение.

     
 

Водолей

Днес се погрижете да опазите себе си от излишни стресове и не претоварвайте организма с тежка работа. Имунната ви защита е снижена, но това още не значи, че трябва да захвърлите неотложните дела и да не правите нищо. 

     
 

Риби

Планетите ви съветват да не избързвате с изводите, особено в ситуации, където имате малко опит. Ще останете в добро настроение само в този случай, ако се занимавате с това, което ви харесва.