Като мама! Щерката на Мадона отиде гола на парти (18+ снимки)

Облечена в нещо, което повече прилича на комбинезон, купонджийката пусна снимка в интернет

Дъщерята на Мадона Лурдес "Лола" Леон обожава света на модата и шоубизнеса. Тя обича също така да купонясва на страхотни партита и като доказателство за това са снимките, които тя публикува в Snapchat.

Там всички снимки "живеят" само един час, но благодарение на прозрачната дрешка, която не скрива нищо от прелестите на тялото й, те станаха популярни в мрежата и украсиха много издания за живота на знаменитостите. За Лола-Лурдес скандалната слава не е нещо ново, още на 16 години папараците я снимаха с цигара, на седемнадесет - в нощен клуб с питие, а след това пък тя напук на всички си оцвети косите в зелен цвят.


По всяка вероятност, към двадесетгодишнината й напълно може да се очаква да се снима в еротичен клип или филм. Както знаем, звездната й майка също обожава да шокира света през десетилетията на кариерата си с откровен разврат. Но в миналото беше доста по-лесно да удивиш хората, отколкото днес когато в голям брой издания постоянно могат да се видят разголени момичета. 

Напомняме, че Лурдес е дъщеря на Мадона от фитнес треньора й от кубински произход Карлос Леон. В сравнение с брат си Роко, който избяга при баща си Гай Ричи, тя обича своята майка и даже заедно пуснаха младежка марка за облекло Material Girl. По-късно Лурдес стана "лице" на новия парфюм на  Stella McCartney и се снима в рекламата на аромата.