Щерката на Алек Болдуин вече не е лесбийка (СНИМКИ)

Айлънд се среща с копие на баща си

19-годишната Айлънд Болдуин не само започна да излиза с мъж, но откри копие на баща си в неговите младежки години. Психолозите твърдят, че жените подсъзнателно търсят в мъжете си образът на своя баща. Дъщерята на известния актьор го доказа, като избира да се среща с младежка версия на Алек.

Бдителни папараци изловиха наследницата на една от най-красивите холувудски двойки в компанията на неназован мъж, който изключително много напомня на 30 годишния Алек Болдуин.

Съвсем наскоро младата манекенка излезе от рехабилитационна клиника, в която тя бе за да възвърне вкусът към живота след като преживя тежка раздяла с момиче. След лечението, моделът изглежда прекрасно, особено в компанията на красив спътник.

Преди време дъщеричката на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър призна официално, че е обърнала сексуалната си ориентация и вече иска да има отношение само към жени.

Тогава изкусителната блондинка представи и гаджето си – Ейнджъл Хейз, която до преди това спрягаха като „добра приятелка“ в последствие оказала се нещо повече.

Явно вече девойката се е наиграла на „чичо доктор” с приятелката си и се е върнала към мъжките ласки.